Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δεν υπάρχει άσφαλτος ούτε για...μυρωδιά, για να μπαλώσουν τις τρύπες στους δρόμους οι δήμοι και ο Στουρνάρας βλέπει ..ανάκαμψη!

Είναι και αυτό από τα τραγικά της υποτέλειας στο μνημόνιο που ξεκίνησε ο Παπανδρέου και τρέχει να τον ξεπεράσει ο Σαμαράς. Εν έτει 2013 δεν υπάρχει άσφαλτος ούτε για...μυρωδιά, ώστε να μπαλωθούν οι τρύπες στους δρόμους της Νάουσας, της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας, αλλά και στους δήμους ολόκληρης της χώρας! Την στιγμή που ο Στουρνάρας, κολλητός του Γιάννου Παπαντωνίου και νυν...μπράτιμος του Σαμαρά προβλέπει ανάπτυξη στο δεύτερο εξάμηνο του 2013 για τη χώρα μας, οι βιομηχανίες ασφαλτοποιίας δηλώνουν αδυναμία να ξεκινήσουν την παραγωγή ασφάλτου, εξαιτίας των...φεσιών των προηγούμενων ετών από τους δήμους της χώρας, οι οποίοι με την σειρά τους έχει φορέσει ...
ημίψηλο από τον Στουρνάρα και το κακό συναπάντημα της τρόικας! "Επικοινωνήσαμε με μεγάλη εταιρεία που παρασκευάζει άσφαλτο και μας είπε ότι θα βγάλει υλικό μετά το Πάσχα και εφόσον οι δήμοι ενωθούν και παραγγείλουν πάνω από 100 κυβικά, με τον...παρά φυσικά μπροστά" μας είπε καλός φίλος της δημοτικής αρχής της Νάουσας. Εμείς τι να πούμε άλλο για όλους αυτούς τους...κοψοχέρηδες που πίστεψαν στις εξαγγελίες της τρικομματικής κυβέρνησης, παρά μόνο την ρήση της μεγάλης Άντζελας Δημητρίου "Ουδείς...άσφαλτος παιδιά, ουδείς άσφαλτος"! Το ζήτημα είναι όμως πότε θα φορέσει ο κοσμάκης πούπουλα  και...πίσα στον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη και τα άλλα κυβερνητικά καλόπαιδα ( το α στο καλό γράψτε το καλύτερα με ο)!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου