Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Με ‘άριστα’ το κρατικό πτυχίο στο φλάουτο για την Αναστασία Κανταρτζή


Εξετάσεις για την απόκτηση του κρατικού πτυχίου φλάουτου έδωσε η Αναστασία Αντ.  Κανταρτζή την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Ωδείο Ματσίγκου στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο σπούδαζε τα τελευταία χρόνια με δάσκαλο φλάουτου τον κ. Μπελομάζωφ, σε επιτροπή στην οποία συμμετείχε...
εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και πέρασε με «ΑΡΙΣΤΑ» αποσπώντας τα θερμά συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων.
Η καλή μας φίλη Νατάσα, μαθήτρια της Εστίας Μουσών Νάουσας για αρκετά χρόνια, με την επιτυχία της αυτή έκανε περήφανους -εκτός από τους γονείς της  και τους δασκάλους της που τη μύησαν στην ομορφιά της μουσικής τέχνης. Να τι μας είπε:
«Η μουσική είναι τρόπος ζωής, τρόπος έκφρασης. Με τις νότες δοσμένες μέσα από τους ήχους του φλάουτου  ταξιδεύεις. Ξεπερνάς πιο εύκολα ένα πρόβλημα και κουβαλάς μέσα σου. Γίνεσαι πιο ήρεμος, πιο δυνατός πιο αισιόδοξος. Στην εποχή μας ο άνθρωπος έχει ανάγκη να έρθει κοντά στη μουσική, η κατάθλιψη και άλλες αρρώστιες μπορούν να θεραπευτούν αν ο άνθρωπος βρει διεξόδους σε μουσικές που μιλάνε στη ψυχή. Η ευχή μου να περπατάμε στα μονοπάτια που οι νότες ανοίγουν.»
Τα συγχαρητήριά μας και σου ευχόμαστε να αποκτήσεις σύντομα το πτυχίο της  Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις το πτυχίο του φλάουτου στο λειτούργημα που επέλεξες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου