Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο της Νάουσας και κάποιοι ασχολούνται με το αν έχουν άδεια τα μαγαζάκια του "Δάσους των Χριστουγέννων"!!


Χαμός γίνονταν το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Νάουσας. Κανονικό κυκλοφοριακό έμφραγμα από διπλοπαρκαρισμένα στη Ζαφειράκη, αλλά και στην πλατεία Εμπορίου, μπροστά από του "Πατσίκα" ( όπως βλέπετε στη φωτογραφία μας) και λίγο πριν στο "Jazz". Koρναρίσματα και εκνευρισμός στους οδηγούς, ενώ τα φορτηγά ξεφόρτωναν σε διπλή σειρά στη 1 το μεσημέρι!! Καλό θα είναι τα αρμόδια όργανα του δήμου αντί να γράφουν ( άκουσον, άκουσον) τα μαγαζάκια του "Δάσους των Χριστουγέννων" γιατί δεν έχουν...άδεια ( μόλις το ακούσαμε αυτοκτόνησαν και οι τελευταίες τρίχες της κεφαλής μας) να ασχοληθούν πραγματικά με την ανακούφιση της κυκλοφοριακής ροής. Αυτό σημαίνει ότι οι υπάλληλοι που έχουν δικαίωμα να ξηλώσουν πινακίδες να το κάνουν. Διπλοπαρκαρισμένα παντού. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ας βγουν οι πρώτες 10 πινακίδες σε συνεργασία με την Τροχαία της Νάουσας και τότε να δείτε πως θα συνετιστούν οι ανόητοι, που γράφουν στα ...υποδήματα τους κάθε έννοια νομιμότητας. Επίσης ας ασχοληθούν και με τη μη παραχώρηση προτεραιότητας στη διάβαση πεζών. Θα επανέλθουμε στο θέμα και ελπίζουμε να μην συνεχιστούν οι αψυχολόγητες ενέργειες εναντίον του "Δάσους των Χριστουγέννων" , το
οποίο σήμερα είχε 1000 πιτσιρίκια και η πρώτη που έβγαλε μεροκάματο είναι η ΔΕΤ. Φυσικά η λέξη μεροκάματο και ιδιωτικός τομέας μπορεί να είναι άγνωστη σε κάποιους, αλλά από τον ιδιωτικό τομέα ζει και ο δημόσιος και δημοτικός φυσικά!!


1 σχόλιο:

  1. Σχεδόν καθημερινά,πρωινές ώρες, βλέπω τους δημοτικούς αστυνόμους να κουβεντιάζουν ανενεργοί στην πλατεία Καρατάσου ενώ την ίδια ώρα μπροστά από τον ΟΤΕ (οδός Προδρόμου) έχει παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε όλη τη σειρά. Εκεί υπάρχει σήμα "απαγορεύεται η στάση και στάθμευση". Πάντα υπάρχει μια μεγάλη δυσκολία στο να διαβείς ως οδηγός τον δρόμο, αλλά σπάνια θα δεις παρέμβαση του νόμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή