Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ανέβαλε και μετέφερε στη Θεσσαλονίκη την ορκωμοσία των φοιτητών της Πανεπιστημιακής Σχολής της Νάουσας ο πρύτανης κ. Χατζηδημητρίου !

Μπορεί η φωτογραφία μας να είναι από παλιότερη ορκωμοσία του Πανεπιστημιακού Τμήματος του ΠΑ.ΜΑΚ της Νάουσας και πρύτανης να μην είναι πλέον ο κ. Κουσκουβέλης, αλλά ο κ. Χατζηδημητρίου, αλλά  αυτό που συνέβη σήμερα  Τρίτη  11 Δεκεμβρίου στη Νάουσα πρέπει να είναι από τα πανεπιστημιακά...άγραφα, δείγμα περιφρόνησης της πόλης και της ιστορίας της και πρέπει να τύχει της ανάλογης απάντησης από την δημοτική αρχή. Ενώ λοιπόν περίμεναν την Αυτού Εξοχότητα , τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για την ορκωμοσία τους φοιτητές και οι γονείς τους ( κάποιοι ήρθαν ακόμη και από την Πάτρα) ,ο κ. Χατζηδημητρίου θεώρησε ότι η Νάουσα βρίσκεται κάπου μεταξύ
 ΄'Εβερεστ, Κ2  και Αναπούρνα  και λόγω της εκτεταμένης χιονόπτωσης,   δεν μπορούσε να έρθει για να τελεστεί η ορκωμοσία και να πάρουν οι φοιτητές τα πτυχία τους. Αντίθετα με σχετικό του διάγγελμα τους κάλεσε να ορκιστούν αύριο στη Θεσσαλονίκη!!! Το  φάουλ του κ. πρυτάνεως είναι απόλυτα εσκεμμένο. Περιμένουμε την απάντηση του κ. Καραμπατζού, στα όσα συνέβησαν σήμερα, αφήνοντας κυριολεκτικά άναυδα δεκάδες άτομα που ήταν στο αμφιθέατρο της Σχολής, στο κτίριο "Λόγγου-Τουρπάλη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου