Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Φετφατζίδη, Παπάζογλου, Ζαραδούκα και Τάτο δίνει στη Βέροια για τον Μάικ Ολαϊτάν ο Ολυμπιακός!



Την κίνησή του για την απόκτηση του Ολαϊτάν ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την ίδια ώρα δείχνει την πόρτα του... δανεισμού σε τέσσερις παίκτες του. Ο Νιγηριανός δεν...
αποκλείεται να αποκτηθεί αλλά να παραμείνει ως το καλοκαίρι στη Βέροια, ενώ δανεικοί θα δοθούν οι Παπάζογλου, Ζαραδούκας, Τάτος και Φετφατζίδης.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 20χρονου Μάικλ Ολαϊτάν δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στο Λιμάνι, όπου παρακολουθούν τον Νιγηριανό μέσο από πέρυσι, όταν ακόμα η «βασίλισσα του βορρά» αγωνιζόταν στην Football League.
Αποκορύφωμα ήταν όπως όλα δείχνουν η εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή, με τον νέο τεχνικό σύμβουλο του τμήματος σκάουτινγκ, Λορένθο να εισηγείται επίμονα την απόκτησή του.
Πάντως, το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να «κλείσει» τον Νιγηριανό, αλλά να τον αφήσει στη Βέροια ως το καλοκαίρι ώστε να συνεχίζει να παίζει βασικός και να «ψηθεί» περισσότερο.

Δανεισμός για τέσσερις...
Την ίδια ώρα την πόρτα του δανεισμού ανοίγουν τέσσερις έλληνες ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων. Πρόκειται για τους Γιάννη Ζαραδούκα, Τάσο Παπάζογλου, Ανδρέα Τάτο και Γιάννη Φετφατζίδη.
Για τους τρεις πρώτους υπάρχουν προτάσεις από την Ελλάδα και για τον Φέτφα από το εξωτερικό. Τον Παπάζογλου τον έχει ζητήσει ο Άρης, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Πανιώνιο. Ο Ζαραδούκας είναι στο στόχαστρο του Πλατανιά και του ΟΦΗ, ενώ για τον Τάτο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου