Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή την ώρα στο τριμελές πλημμελειοδικείο Βέροιας η δίκη για την υπόθεση του θανάτου του 25χρονου στα 3-5 Πηγάδια



Στις 10.30 ξεκίνησε στο τριμελές πλημμελειοδικείο Βέροιας η δίκη για την υπόθεση του θανάτου του 25χρονου σκιέρ στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών, τον...
Δεκέμβριο του 2010. Ο πρώην πρόεδρος και πέντε εργαζόμενοι του χιονοδρομικού κατηγορούνται για φόνο εξ αμελείας. Δικηγόροι υπεράσπισής τους είναι οι κ.κ.
Τζώρτζης και Ζυγουλιάνος. Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα.
Θυμίζουμε ότι τη χήρα και τα ορφανά του θύματος είχαν δικαιώσει τον περασμένο Οκτώβριο τα ασφαλιστικά μέτρα. Η απόφαση του αστικού δικαστηρίου για τη διατροφή στην οικογένεια του θύματος αφορά ποσό 850 ευρώ μηνιαίως από το χιονοδρομικό κέντρο, μέχρι τη σημερινή εκδίκαση στο ποινικό.
Για το πλήρες ιστορικό της υπόθεσης, τον Δεκέμβριο του 2010 ο 25χρονος κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό κέντρο έφυγε από την πορεία του και από την πίστα και έπεσε πάνω σε έναν βράχο με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στα πλευρά. Άμεσα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του χιονοδρομικού, όπου ο γιατρός συνέστησε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Νάουσας. Στο νοσοκομείο οι γιατροί προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να σώσουν τον νεαρό άντρα, ωστόσο αυτός απεβίωσε. Το διάστημα εκείνο η γυναίκα του άτυχου άνδρα ήταν σε ενδιαφέρουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου