Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία η ΠΑΕ Βέροια


Ανακοίνωση για την αντιμετώπιση που είχε στο γήπεδο Χαριλάου από τον διαιτητή Κουκουλάκη εξέδωσε η ΠΑΕ Βέροια. Σε αυτή τονίζει:
«Πάγια θέση της Π.Α.Ε. Βέροια είναι να μην ασχολείται και να μην βγάζει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας. Μετά το χθεσινό αγώνα με την Π.Α.Ε. Άρης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές αλλά και όλο...
τον φίλαθλο κόσμο ότι η Π.Α.Ε. Βέροια δεν θα ανεχτεί πλέον τέτοιες διαιτησίες.
Παράλληλα, η μη δημόσια τοποθέτηση μας όλα αυτά τα χρόνια, δε θα πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία γιατί σκοπός της ομάδας μας είναι το ευ αγωνίζεσθε και η ίση μεταχείριση όλων των ομάδων.
Ευελπιστούμε το ‘ρεσιτάλ διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη’ να ήταν το τελευταίο...
Ευχόμαστε να μην ισχύσει η παροιμία βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και να μην επαληθευτούν οι φήμες ότι ο τελικός στόχος δεν είναι η Π.Α.Ε. Βέροια αλλά ο πρόεδρος της Ένωσης μας και πρόεδρος της ΚΕΔ Καραμελίδης Γεώργιος».

Σε απολογία ο Αρβανιτίδης
Σε απολογία κλήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας για το ματς της Βέροιας με τον Άρη. Όπως αναφέρει η Super league ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο ματς επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

2 σχόλια:

  1. κάποιοι δεν δικαιούνται να μιλάνε...
    ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος και οι αποβολές αυστηρές αλλά δίκαιες, δε γίνεται να είσαι ολίγον έγκυος...
    γιατί δε μιλάει η Βεροια για το πέναλτι μαρς υπέρ του ΑΡΗ στο 6';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΣΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ 11 Ο ΑΡΗΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή