Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Χαμένοι βαθμοί και… κερδισμένος βαθμός για τη Βέροια!



Ανάμικτα συναισθήματα γεννά το κυριακάτικο 0-0 της Βέροιας με την Ξάνθη. Από τη μια οι χαμένοι βαθμοί στην έδρα της ομάδας, αλλά και από την άλλη ο…
κερδισμένος βαθμός με μια έμπειρη ομάδα, την οποία ένα ολόκληρο ημίχρονο η ‘βασίλισσα’ αντιμετώπισε με παίκτη λιγότερο…
Το α΄ ημίχρονο ήταν καλό για τη Βέροια. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχόμενης βροχής, η ομάδα έδειξε για μια ακόμη φορά αγωνιστικότητα και διάθεση, ωστόσο δεν έκανε ευκαιρίες παρά μόνο μία στο 40΄ με τον Μπαργκάν. Μέχρι τότε απειλούσε μόνο με σουτ. Στο 45΄ ήλθε η ανόητη αποβολή του Γεωργιάδη, κι έτσι στο β΄ οι ελπίδες για σκοράρισμα ήταν μόνο στις στημένες φάσεις, αφού στις αντεπιθέσεις οι επιθετικοί ήταν μόνοι τους. Την ίδια ώρα, αμυντική και μέση γραμμή αντιμετώπισαν αρκετά καλά μια ομάδα που υπερτερούσε αριθμητικά, έχοντας δυνάμεις αντίστασης μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Προσπάθησε να αλλάξει τη ροή ο Καρύδας, χωρίς όμως να δικαιωθεί από τις αλλαγές του, αν και ο Αμαραντίδης κατάφερε να μπει στους διακριθέντες.
Ευχάριστο το ότι η Ξάνθη δεν έφυγε με τη νίκη και παραμένει κάτω από τη Βέροια στη βαθμολογία.
Συνθέσεις:
Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Σνάουτσνερ, Κάλι, Καλογέρης, Καφές (59' Ζε Βιτόρ), Ολαϊτάν, Κόστλι (46' Αμαραντίδης), Μπαργκάν, Ιωάννου (70' Καλτσάς)
Skoda Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Μαρσελίνιο (76' Πλατέλλας), Καζούμπα, Μαρκόβσκι, Βασιλακάκης, Βάλλας, Ντάνι, Φλίσκας (65' Ονουάτσι), Μαρίν (64' Μάνταλος), Μπαξεβανίδης, Γούτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου