Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ο λαϊκισμός έχει και τα όριά του, πρόεδρε των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένε…



Έχει πάντα την εύκολη, λαοφιλή ως λαϊκιστική θέση για όλα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Σε έναν πολιτικό...
στίβο που όλοι από το παρελθόν είναι -λιγότερο ή περισσότερο- ‘αμαρτωλοί’, ξέρει τι και ποιον να μεμφθεί, ξέρει πόσο καλά να εμφανίζεται πατριώτης, ωστόσο ξεχνά συνήθως τον εαυτό του και τις κακές συνήθειες ετών (και του ιδίου) που έγιναν δεύτερη φύση των πολιτικών. Ο πρόεδρος, λοιπόν, βρέθηκε στη Βέροια τη μέρα της απελευθέρωσης της Βέροιας. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ερχόμενος, ζήτησε από τον δήμο Βέροιας να σιτιστούν τα 10 άτομα της (εκτός Ημαθίας) συνοδείας του στο επίσημο δείπνο, παρουσία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου! Φυσικά, σε ένα επίσημο δείπνο που οι επίσημοι ήταν όλοι κι όλοι 13 άτομα (εξ όσων γνωρίζουμε), δεν μπορείς να σιτίσεις τα κάθε καρυδιάς καρύδι ενός προέδρου κόμματος επειδή έτσι θέλει αυτός. Πόσο μάλλον στη σημερινή περίοδο. Ο μονίμως καταγγέλλων πρόεδρος ατύχησε. Θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα από όλους τα οικονομικά των δήμων, αλλά και τις συνήθειες των επιτρόπων που (καλώς) ξεκοκαλίζουν τα τιμολόγια των δείπνων και των γευμάτων.
Κώστας Παναγιωτίδης

1 σχόλιο:

  1. Δεν μας έχετε συνηθίσει σε τέτοια ατοπήματα ενημέρωσης, φίλοι των ΕΠΕΑ. Επειδή προσωπικά χειρίστηκα τα της επίσκεψης του κ. Καμμένου,, διαψεύδω με απορία τα γραφέντα, και αν μη τι άλλο, εδώ ήμουν, ας με ρωτούσατε πλην παραβιάσετε ανοικτές θύρες. Στο επίμαχο δείπνο θα μετείχαν οι τρεις βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, και 4ος ο Πρόεδρος. Τελεία και παύλα. Τελικά βεβαίως, λόγω χρονικής ανατροπής του προγράμματος, δεν μπορέσαμε να συνεορτάσουμε στο πανηγυρικό δείπνο. Δύο ευχές ως κατακλείδα α) οι πολιτικές σας ευαισθησίες να στρέφονται αρκούντως και προς εκείνους που έφεραν μέχρι την προπτώχευση τη χώρα β) το ενημερωτικό σας απάνθισμα ας φτάνει ισοσθενώς για όλους και όχι επιλεκτικά.
    Κώστας Γιοβανόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή