Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Κι άλλα ονόματα από την Ημαθία στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ!



Η κόρη και o γιος πρώην υψηλόβαθμου συνεταιριστικού στελέχους της περιοχής του κάμπου της ευρύτερης περιοχής του δήμου Αλεξάνδρειας, αμφότεροι...
επιστήμονες, φέρονται να βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη (που δημοσίευσε τη λίστα στο περιοδικό Hot Doc) η λίστα περιέχει 2059 ονόματα Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία.
Στη λίστα περιλαμβάνονται μεν τα ονόματα των καταθετών, όχι όμως και τα ποσά ενός εκάστου λογαριασμού, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις αναγράφονται οι ιδιότητες των δικαιούχων. Η λίστα που ήρθε στη δημοσιότητα αμφισβητείται από πολλούς αν είναι η αυθεντική που παρέδωσαν οι γαλλικές αρχές στην ελληνική κυβέρνηση.
Οι πολίτες που εμφανίζονται στη λίστα δεν μπορούν να θεωρηθούν σε καμία περίπτωση ύποπτοι φοροδιαφυγής, καθώς οι περισσότεροι εξ’ αυτών μπορούν νόμιμα να κατέχουν χρήματα στο εξωτερικό.
Πάντως ήδη άρχισαν οι διαψεύσεις, από δύο δημοσιογράφους τα ονόματα των οποίων εμφανίστηκαν στη λίστα του περιοδικού.

1 σχόλιο:

  1. κατα ταλλα σας φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι συνταξυουχοι .ψαξτε ολους τους υπουργους,βουλευτες,νομαρχες,δημαρχους,προεδρους συνεταιρισμων,γ γραμματεις,οσους διαχειριστηκαν ευρωπαικα κονδυλια(ανοιγοντας λογαριασμους)κ.λ.π.και θα δειται τι οτι θα γελασει το χειλακι του καθε πικραμενου.Ο ΚΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή