Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Για την πρώτη νίκη η Βέροια στις 6.15 με Πανιώνιο



Με πίστη για την πρώτη νίκη στη φετινή σούπερ λίγκα η Βέροια υποδέχεται στις 6.15 τον Πανιώνιο, μετά και την πολύ καλή πρεμιέρα -παρά την ήττα- κόντρα στον...
Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι απουσίες συνεχίζονται για τη «βασίλισσα», η οποία δεν θα έχει τέσσερις παίκτες στη διάθεσή της.
Συγκεκριμένα, ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στους ανέτοιμους Ντιε και Μπεθέρα και στον τραυματία Καλί. Εκτός θα είναι και ο Παντελής Καφές.
Η αποστολή της Βέροιας αποτελείται από τους: Δασκαλάκη, Γεωργέα, Σνάουτσνερ, Τζημογιάννη, Τόμας, Καλογέρη, Ζε Βίτορ, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Μπελόν, Ιωάννου, Καντιμοίρη, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Βεργώνη, Καρλίνος, Καλτσά και Γκιγέρμε.
Εκτός από τη Βέροια, απουσίες θα έχει και ο Πανιώνιος. Οι Λαμπρόπουλος και Καμπάνταης έμειναν στην Αθήνα λόγω τιμωρίας, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να παίρνει μαζί του τον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος διεκδικεί και θέση στο αρχικό σχήμα. Πέραν του αγωνιστικού, στα θετικά για τους «κυανέρυθρους» είναι πως θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.
Οι 19 παίκτες που πήρε μαζί του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι οι: Γιαννακόπουλος, Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Αυλωνίτης, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Κολοβός, Διαμαντάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου