Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Τάσος Σιδηρόπουλος: «Πορεύτηκα με εντιμότητα και ειλικρίνεια ως βουλευτής. Θαρρώ ότι αξίζω μια νέα ευκαιρία»


Στο καφέ ‘Αλλοτινό’ της Νάουσας είχε συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές του ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος το βράδυ της Δευτέρας. Ήταν εκεί μεταξύ άλλων καλών φίλων: ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός, ο αντιδήμαρχος κ. Βασιλείου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της...
ΔΕΤΑΒ κ. Μπουρδάνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γκαρνέτας, Δεληχρήστου, Ηλίας και Τσακαλίδου, ο γραμματέας της τοπικής Νάουσας κ. Σαμωνάς, ο πρώην βουλευτής κ. Χατζηιωαννίδης, ο γραμματέας του δήμου κ. Αδαμίδης και πολύς κόσμος.
Ο κ. Σιδηρόπουλος χαιρέτησε έναν προς έναν τους θαμώνες του καταστήματος με την άφιξή του και κάθισε τελικά στο τραπέζι του δημάρχου. Στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν φυγομάχησε όπως ο Καραμανλής το 2009, στάθηκε με ευθύνη, ανέλαβε τις ευθύνες του για τη σωτηρία της χώρας στην κρίσιμη στιγμή μέσω σκληρών αλλά αναγκαίων επιλογών. Σχολίασε ότι δεν έπρεπε να οδηγηθεί η χώρα σε κάλπες αυτή την κρίσιμη περίοδο, ωστόσο αφού αυτό έγινε έπειτα από πιέσεις της αντιπολίτευσης, οφείλουν όλοι οι άνθρωποι του χώρου να συστρατευθούν με το ΠΑΣΟΚ και να κάνουν τον δικό τους μεγάλο αγώνα για την τελική νίκη, δεδομένου ότι πρόκειται για τις κρισιμότερες εκλογές της χώρας. Για την Ημαθία ο κ. Σιδηρόπουλος τόνισε ότι στάθηκε κοντά σε όλα τα μεγάλα ζητήματα με πολλές επιτυχίες και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου: «Πορεύτηκα με εντιμότητα και με ειλικρίνεια. Νομίζω ότι αξίζω μια νέα ευκαιρία», έκλεισε καταχειροκροτούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου