Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η Δώρα Μπαλτατζιδου σε υπηρεσίες και φορείς της Βέροιας και της Νάουσας


Συνεχίζοντας τις επαφές της με φορείς και υπηρεσίες του Νομού, η Υποψήφια Βουλευτής κ. Δώρα Μπαλτατζίδου επισκέφτηκε σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Δημήτριο Παπαχρήστο για θέματα που αφορούν την Υπηρεσία «θα πρέπει να...
δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση σε όσο γίνεται πιο αποτελεσματική λειτουργία της Αστυνομίας και στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας ώστε οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς».
Επόμενος σταθμός η σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας όπου την υποδέχτηκε κ. Θωμάς Στίμος και συζήτησαν για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της σχολής και την απορρόφηση όσων φοιτούν, στην αγορά εργασίας.
Με τον Υποδιοικητή των διασυνδεομένων Νοσοκομείων Νάουσας - Βέροιας καθώς και  όλους όσους εργάζονται εκεί (νοσηλευτικό προσωπικό, γιατρούς, διοικητικό προσωπικό),  καθόλου άγνωστος χώρος, αφού είναι μέλος του Δ.Σ., συζήτησαν για τη συνέχιση λειτουργίας του Νοσοκομείου. Η Δώρα διαβεβαίωσε γι’ άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται γι’ αυτό με όσες δυνάμεις διαθέτει.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με την προϊσταμένη της Δ.Ο..Υ  Νάουσας κ. Σοφία Πριμέντα και τον αναπληρωτή κ. Θωμά Σαμωνά, και συζήτησαν για θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους στην υπηρεσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου