Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στον έβδομο ουρανό παίκτες και φίλαθλοι της ‘βασίλισσας του Βορρά’, για την έβδομη άνοδο της ομάδα στη σούπερ λίγκα!


Θερμή υποδοχή… ανόδου στη σούπερ λίγκα επιφύλαξαν στους παίκτες και συνοδούς της Βέροιας περίπου 50 φίλαθλοι της ομάδας το βράδυ της Κυριακής έξω από το στάδιο, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Κομοτηνή. Οι νεαροί φανατικοί φίλοι της ‘βασίλισσας’ αποθέωσαν με συνθήματα και βεγγαλικά παίκτες και...
προπονητή, εκφράζοντας επιδοκιμασίες για το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές που τη φέρνει κοντά στην έβδομη άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ζήτησαν μάλιστα ακόμη μια νίκη στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τη φιλόδοξη για την τρίτη θέση Καλλιθέα, ώστε σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα Πιερικού-Πανθρακικού να τελειώσει νωρίς-νωρίς το ζήτημα της ανόδου στην Α΄ Εθνική. Από την πλευρά τους παίκτες και προπονητής ευχαρίστησαν για τη θερμή υποδοχή-έκπληξη και έδωσαν υπόσχεση νίκης και συνέχισης των καλών εμφανίσεων μέχρι το τέλος, για να πανηγυρίσουν μαζί με τους οπαδούς τους την άνοδο της ομάδας.




Ευχές Βεσυρόπουλου
«Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Βέροιας για το πολύ σημαντικό βήμα που έκανε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Football League, μετά την ισοπαλία που απέσπασε στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό. Ευχή όλων μας, είναι να δούμε την Βασίλισσα του Βορρά στην φυσική της θέση που δεν είναι άλλη, από τη Super league (A’ Εθνική).

Απόστολος Βεσυρόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου