Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Να δυναμώσουμε την περιοχή μας, πιστεύοντας στις δυνατότητες της»


Τη λαϊκή αγορά της Βέροιας, επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ημαθίας, ενημερώθηκε για τα γενικότερα προβλήματα των επαγγελματιών που είναι αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας, του περιορισμένου τζίρου και της υψηλής...
φορολόγησης, καθώς και για τα ειδικότερα, που αφορούν τους αγρότες – παραγωγούς ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα καταστήματα και τους εμπόρους της Βέροιας.
Ο κ. Βεσυρόπουλος κατά τη συνομιλία του με πολίτες και επαγγελματίες, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Επισκέφθηκα τη λαϊκή αγορά της Βέροιας, μια αγορά ζωντανή όπου συνομίλησα με πολίτες και επαγγελματίες για ζητήματα καθημερινότητας αλλά και για τα προβλήματα των επαγγελματιών. Όπως και στην λαϊκή αγορά της Νάουσας, που επισκέφθηκα προ ημερών, έτσι και σήμερα, έγινα για άλλη μια φορά, κοινωνός της αγωνίας του κόσμου για το αύριο, αλλά και της μειωμένης αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, αφού μειώθηκαν τα εισοδήματα τους. Είναι καθήκον μας, να στηρίξουμε τον αγροτικό πληθυσμό, την κτηνοτροφία και τη γεωργία για να βελτιωθούν οι συνθήκες της οικονομικής κατάστασης του νομού μας. Είμαι πεπεισμένος ότι η εφαρμογή του ρεαλιστικού οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερία για όλους μας.
Την ίδια στιγμή, οι συνεχείς οικονομικές επιβαρύνσεις όπως το χαράτσι στα ακίνητα, οι αυξήσεις του Φ.Π.Α., οι  έκτακτες εισφορές  και η βαθιά ύφεση, οδηγούν σε «μαρασμό» τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα της Ημαθίας. Χρειαζόμαστε ένα νέο φορολογικό και οικονομικό περιβάλλον που θα δώσει  ανάσα στην ελληνική αγορά, ανάπτυξη στην οικονομία και αύξηση στην απασχόληση. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, παρουσιάζοντας ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας δεσμεύτηκε για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών των νομικών προσώπων στο 15%, για φορολογική αμνήστευση και επιστροφή καταθέσεων, για καθιέρωση τριών επιπέδων ΦΠΑ 19%, 9% και 5% με στόχο να υπάρξει μεσοπρόθεσμα μείωση στην φορολογία στα φυσικά πρόσωπα, και αντικατάσταση του επαχθέστατου «χαρατσιού» με ένα ενιαίο νόμο για την ακίνητη περιουσία, όπως το ΕΤΑΚ. Ανάκαμψη, κοινωνική συνοχή, μεγάλες μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη. Αυτές είναι οι λέξεις - κλειδιά που πρέπει να γίνουν πράξη για να βγει η χώρα από τη βαθιά ύφεση στην οποία την έχει βυθίσει τα τελευταία χρόνια η πολιτική του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος.
Από την πλευρά τους οι πολίτες και οι επαγγελματίες ευχαρίστησαν τον κ. Βεσυρόπουλο για το ενδιαφέρον του και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην πολιτική του προσπάθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου