Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Βιογραφικά στοιχεία των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Ημαθία


Ζωγράφου Όλγα
Είναι 39 ετών, κατάγεται από τη Μελίκη Ημαθίας όπου και κατοικεί. Έχει τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη λογίστρια στο λογιστικό γραφείο που διατηρεί στη Μελίκη. Είναι εκλεγμένη στο Δ.Σ. της Ένωσης Λογιστών Επαγγελματιών Ν. Ημαθίας στη θέση του Γραμματέα. Είναι
παντρεμένη και έχει ένα παιδί.
Καρτσιούνης Γιώργος
Είναι 54 ετών, κάτοικος Νάουσας, παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Είναι απόφοιτος Ιατρικής και εργάζεται στο ΙΚΑ της Νάουσας. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Μπομπόλης Νίκος
Είναι 59 ετών, γεννήθηκε στην Τριλοφιά Ημαθίας και κατοικεί στην Αλεξάνδρεια. Είναι παντρεμένος και έχει τρεις κόρες. Έχει τελειώσει τη σχολή Εργοδηγών-Ψυκτικών και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας ψυκτικός.
Πουρσανίδου Σοφία
Είναι 32 ετών, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Βέροιας. Είναι απόφοιτος του τμήματος φοροτεχνικών του ΙΕΚ Βέροιας και εργάζεται από 18 χρονών. Είναι υπεύθυνη του λογιστικού γραφείου που διατηρεί με τη μητέρα της στην πόλη της Βέροιας και μέλος της Γραμματείας το Π.Α.ΜΕ. Ημαθίας.
Σοφρόνωφ-Ταμπάκη Ιωάννα
Είναι 52 ετών, γεννήθηκε και κατοικεί στη Βέροια. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ, συνταξιούχος δασκάλα. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Τσίτσης Αθανάσιος
Είναι 49 ετών, παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Δουλεύει ως βιομηχανικός εργάτης εδώ και 32 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη Νηματουργία Βαρβαρέσου στη Νάουσα. Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών-Ιματισμού-Δέρματος Ελλάδας (ΟΕΚΙΔΕ) και μέλος της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου