Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Επιλέξτε νέους ανθρώπους που δώσανε δείγματα γραφής και δούλεψαν στη ζωή τους»


Συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες της Ημαθίας ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης,  ζητώντας τους την υπερψήφιση της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, ώστε μέσα από μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της να μπορέσει να εξέλθει η χώρα μας από τη σημερινή δεινή οικονομική κρίση. Το πρωί επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες των Μονοσπίτων της Νάουσας και της Αγίας Μαρίνας και Αγίου Γεωργίου Βέροιας, ενώ το απόγευμα συζήτησε με συμπολίτες μας από την δημοτική ενότητα των  Αντιγονιδών, επισκεπτόμενος τη Ραψωμανίκη , το Κεφαλοχώρι, την Επισκοπή, την Ξεχασμένη, τον Σταυρό, το Σκυλίτσι και τα Καβάσιλα. «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Επιλέξτε νέους ανθρώπους που δώσανε δείγματα γραφής και δούλεψαν στη ζωή της. Σας ευχαριστώ που
στέκεστε στο πλευρό μου. Γνωρίζετε ότι το τηλέφωνο μου και το γραφείο μου είναι πάντοτε ανοικτό. Ο κόσμος έχει δίκαιο να είναι θυμωμένος, αλλά ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος. Με τα κόμματα του λαϊκισμού και της δραχμής θα ανοίξουμε τον Ασκό του Αιόλου για την κατάρρευση της χώρας.  Στις 6 του Μαΐου ψηφίστε ικανούς ανθρώπους και εμπιστευτείτε τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά» τόνισε στις ομιλίες του ο κ. Τσαβδαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου