Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Χρήστος Μάμαλης: «Με τέσσερα νέα νομοσχέδια στο πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης Σαμαρά η χώρα αλλάζει τροχιά»


Στον κατάμεστο από νιάτα και κόσμο χώρο του ξενοδοχείου ‘Αιγές Μέλαθρον’ της Βέροιας μίλησε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Μάμαλης. Μπροστά σε ένα κοινό που αναγκάστηκε σε πολλές φορές να...
χειροκροτήσει με θέρμη τον ομιλητή, ο κ. Μάμαλης περιέγραψε με σαφή και ζωηρό λόγο το πώς μας έφτασε στο χείλος του γκρεμού η ανίκανη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το πώς με το οργανωμένο σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά θα μπορέσουμε να μπούμε σε αναπτυξιακή τροχιά, αρχής γενομένης από το πρώτο εξάμηνο της νέας διακυβέρνησης και τα πρώτα μέτρα. Μέτρα τα οποία θα έχουν να κάνουν με ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, τις απαραίτητες ιδιωτικοποιήσεις, νέους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς, μείωση σπατάλης, νοικοκύρεμα των ΔΕΚΟ κ.ά.
Ο κ. Μάμαλης έκανε ακόμη λόγο για αναγκαίες ρυθμίσεις των δανειοληπτών, κατάργηση του χαρατσιού, υψηλή φορολόγηση των κερδών των ηλεκτρονικών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ, αλλά και αποκατάσταση των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων.
(Για περισσότερα, έπεται βίντεο με σημεία της ομιλίας.)
Παρόντες στη συγκέντρωση Μάμαλη ήταν μεταξύ άλλων: ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ακριτίδης και το μέλος κ. Ζεϊμπέκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιαννουλάκης, Τσιούντας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ισαακίδης, ο πρώην βουλευτής κ. Κυριαζόπουλος, ο πολιτευτής κ. Σακλάς, οι πρώην δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι κ.κ. Κεχαγιόγλου, Μηνάς, Παράσχου, Σακαλής, Σούρλας κ.ά.
Τον κ. Μάμαλη προλόγισε συνεργάτης του, που αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό του και τη λαμπρή επαγγελματική και συνδικαλιστική του διαδρομή, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ‘παράδειγμα προς μίμηση’.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου