Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Ημαθίας Ζήσης Χ. Πατσίκας: «Κάντε το θυμό σας ελπίδα! Θα τα καταφέρουμε!»


Υποδοχή που θυμίζει τις… καλές εποχές της πολιτικής επιφυλάσσουν οι Ημαθιώτες και οι Ημαθιώτισσες σε κάθε πέρασμα του νεαρού υποψηφίου από πόλεις και χωριά της Ημαθίας.
Το πρωί του Σαββάτου, 28 Απριλίου, ο Ζήσης Πατσίκας βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της Νάουσας όπου παρά τον άσχημο καιρό, παρέμεινε επί μακρόν συζητώντας με...
μικροπωλητές, εμπόρους και κατοίκους της πόλης. Κατά τη διάρκεια της πρωινής του περιοδείας μάλιστα, συναντήθηκε με συνυποψηφίους του με τους οποίους αντάλλαξε θερμότατες ευχές για «καλό αγώνα», επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά, και δημοσίως αυτή τη φορά, το υψηλό ηθικό και τις εξαιρετικές, μεταξύ τους, σχέσεις, καθώς όπως όλοι συμφώνησαν, «ο στόχος για την Εθνική Σωτηρία ξεπερνά τα πρόσωπα».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο υποψήφιος βουλευτής πέρασε από την Αγ. Βαρβάρα, τη Βεργίνα, τα Παλατίτσια, τη Μελίκη και την Αγκαθιά όπου συμμετείχε σε σειρά επαφών με αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη, χαιρέτισε έναν-έναν προσωπικά τους  κατοίκους των περιοχών, μοιράζοντας προεκλογικό πρόγραμμα και φυλλάδια ενώ ιδιαίτερη συνεργασία είχε με τον πρώην Δήμαρχο Μελίκης, κ. Κώστα Καρέλη, με τον οποίον συζήτησαν αναλυτικά το προεκλογικό κλίμα στην περιοχή του Ρουμλουκιού.
Το πρωί της Κυριακής, 29 Απριλίου, ο Ζήσης Πατσίκας περιόδευσε απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο τον πρώην Δήμο Μακεδονίδας στα Πιέρια ενώ έμεινε για αρκετή ώρα στη λαϊκή αγορά των Ριζωμάτων, προκειμένου να συζητήσει με τους μικροπωλητές και το συγκεντρωμένο πλήθος. Κατά την παραμονή του εκεί, συναντήθηκε τυχαία με τον συνυποψήφιό του στο ψηφοδέλτιο της Ν. Δημοκρατίας, κ. Αποστόλη Βεσυρόπουλο, με τον οποίον περπάτησαν μαζί στη λαϊκή, συζήτησαν με κόσμο και υπερασπίστηκαν με σθένος και από κοινού τις προγραμματικές αρχές του Αντώνη Σαμαρά και της Ν. Δημοκρατίας σε αυτές τις εκλογές.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε στον πρώην Δ. Ειρηνούπολης (Αγγελοχώρι, Ζερβοχώρι, Αρχάγγελο, Πολυπλάτανο) και μοίρασε προεκλογικό υλικό στους κατοίκους της περιοχής ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι θαμώνες των καφενείων τραβούσαν από το… χέρι (!)τον Ζήση Πατσίκα, όχι για να του παραπονεθούν, αλλά για να τους εξηγήσει τι καινούριο φέρνει η δική του υποψηφιότητα και γιατί θα πρέπει να τον εμπιστευτούν.
Το πρωί της Δευτέρας, 30 Απριλίου, ο Ζήσης Πατσίκας είχε διαδοχικές συναντήσεις με την αυτοδιοικητική ιεραρχία του Δ. Αλεξάνδρειας, τόσο με τους Αντιδημάρχους  κ.κ. Ν. Γκαβαρδίνα και Σάκη Κούγκα, «στελέχη της παράταξης», όπως τα χαρακτήρισε,  όσο και με τον Δήμαρχο κ. Φώτη Δημητριάδη. Ο κ. Δημητριάδης, κατά τη συνάντησή τους, έκανε εκτενή αναφορά στις τρέχουσες επιδιώξεις της Δημοτικής Αρχής, με πρώτη προτεραιότητα τη μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου στο Παλαιοχώρι σε εμπορικό, με την εκμετάλλευση του αγωγού φυσικού αερίου καθώς και με την προστασία και στήριξη των θερμοκηπιακών μονάδων της περιοχής. «Θέλω θέσεις εργασίας για τους δημότες μου», τόνισε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, «αυτό είναι το μόνο μου μέλημα».
Ο Ζήσης Πατσίκας εξέφρασε την πλήρη συμφωνία του με τους αναπτυξιακούς στόχους του κ. Δημητριάδη επισημαίνοντας ότι ήδη το όραμα αυτό αποτελεί τον κορμό του Προεκλογικού του Προγράμματος, ταυτόχρονα με τη στήριξη των κηπευτικών ειδών αλλά και την επένδυση στη γεωθερμία για τα θερμοκήπια. «Ελπίζω από καρδιάς στη στήριξή σας και στη στήριξη όλης της περιοχής κ. Δήμαρχε», σημείωσε με έμφαση ο υποψήφιος βουλευτής. «Με νέα μυαλά και ήθος, με νέα γλώσσα και ζωντάνια, κατεβαίνω υποψήφιος στις εκλογές αυτές για να παλέψω για τον τόπο μας, χωρίς δεσμεύσεις και «ανεξόφλητα» γραμμάτια». Κατεβαίνω για να τρέξω και να δουλέψω. Με τη δύναμη της νιότης και με τη σοβαρότητα που οι καιροί επιβάλλουν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου