Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Εκδήλωση του 'Έρασμού' για τα Παιδιά της Άνοιξης


Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας παρευρέθησαν στην  εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» στην αίθουσα εκδηλώσεων της Στρατιωτικής Λέσχης του Β΄ Σώματος Στρατού στη Βέροια, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
Στον φιλόξενο και ζεστό αυτό χώρο τα...
παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ.
Ευχαριστούμε θερμά το διοικητικό συμβούλιο του «ΕΡΑΣΜΟΥ»  καθώς και το πλήθος των επώνυμων και ανώνυμων εθελοντριών του, που συνέβαλλαν με τόσο μεράκι στη δημιουργία αυτής της όμορφης ατμόσφαιρας που είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν με χαμόγελα τα πρόσωπα των παιδιών μας!

Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά το Τμήμα Κομμωτικής της ΕΠΑΣ Αλεξάνδρειας, για τις υπηρεσίες καλλωπισμού που τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια  επίσκεψης, στα εργαστήρια, του σχολείου τους.
Ήταν μια δραστηριότητα που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά, τα οποία επέστρεψαν στο Κέντρο γεμάτα χαμόγελα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙO
Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Ημαθίας και το Κέντρο Κατάρτισης, Απασχόλησης και Διημέρευσης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά:

Ανώνυμο κύριο για την προσφορά φρούτων προς συμπλήρωμα του γεύματος των παιδιών του Κέντρου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου