Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Λαχτάρισε εν πτήσει αλλά ήλθε Βέροια ο Τραπεζούντιος Μπουλούτ που λατρεύει τους ποντιακούς χορούς!


Μπορεί να λαχτάρισε στο αεροπλάνο μαζί με όλους τους επιβάτες της πτήσης Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη από τον δυνατό αέρα που πήγαινε το σκάφος από δω κι από κει, ωστόσο ο νέος παίκτης της Βέροιας Ερόλ Μπουλούτ προσγειώθηκε ομαλά στο αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’, έφτασε στη Βέροια και υπέγραψε το μεσημέρι στη βασίλισσα!
Το νέο απόκτημα της Βέροιας συναντήσαμε λίγο μετά την υπογραφή του στα...
γραφεία της ΠΑΕ, όπου μας μίλησε για τη μεταγραφή του και το μέλλον του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
«Καταρχήν δεν έχω συνέλθει ακόμη από τη λαχτάρα που πέρασα ερχόμενος από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη, όταν κάποια στιγμή νόμισα ότι όλα τελείωσαν! Μετά από 30 χρόνια που ταξιδεύω με το αεροπλάνο, πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ.
Όμως έπρεπε να έρθω για να είμαι συνεπής στο ραντεβού που είχα με τον πρόεδρο, ώστε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Θέλω να πανηγυρίσω μία ακόμη επιτυχία με τη Βέροια, αφού με τον Ολυμπιακό Πειραιώς κέρδισα 2 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, μία άνοδο με τον Ολυμπιακό Βόλου και μία άνοδο με τον ΌΦΗ πέρσι. 
Πιστεύω ότι με τη νέα μου ομάδα θα τα καταφέρω και πάλι και γι’ αυτό θα παλέψω και θα προσπαθήσω μαζί με τους άλλους συμπαίκτες μου».

- Ο Μπουλούτ θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 22 που του έφερε αμέσως ο φροντιστής της ομάδος Σάκης Βούλγαρης.
- Ο Τούρκος αμυντικός γεννήθηκε στην Τραπεζούντα και αγαπάει πάρα πολύ τους ποντιακούς χορούς και τα ποντιακά τραγούδια!


 Ποιος είναι ο Ερόλ Μπουλούτ
Ο Μπουλούτ, τη σεζόν 2002-03 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, πριν «μετακομίσει» στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπούρσασπορ. Το 2004-05 αγωνίστηκε στη Γερμανία με τη Μόναχο 1860, ενώ από το 2005 έως και το καλοκαίρι του 2007 φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια έπαιξε στην Ουκρανία και τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ έως και το καλοκαίρι του 2009, όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Από τον Ιανουάριο του 2011 και μέχρι σήμερα, αγωνίζεται με τη φανέλα του ΟΦΗ.
Ημερομηνία γέννησης: 31-1-1975
Βασίλης Βόλκος, ‘Λαός’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου