Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

T/L*. Αποκλειστικό!! Επίσκεψη-αστραπή Σαμαρά στη Βέροια. Τι αποφασίστηκε. Μόνο στα "Έπεα"!!

Επίσκεψη-αστραπή πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς στη Βέροια, εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Ο φακός μας τον εντόπισε μάλιστα να έχει έντονο διάλογο με τους κ. Χαλκίδη, Μηνά και Ισαακίδη. Οι τελικές αποφάσεις του κ. Σαμαρά, σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν επιδέχονται διάψευσης είναι οι εξής: Υποψήφιος βουλευτής θα είναι τελικά ο...
Γιώργος Μηνάς, στη θέση του κ. Μιχάλη Χαλκίδη, ο οποίος θα τον στηρίξει πάση δυνάμει( το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον κ. Ισαακίδη). Ο κ. Χαλκίδης ετοιμάζεται να παίξει ενεργό ρόλο στις εκλογές της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, μάλλον ως επικεφαλής της παράταξης της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία!! Ο δε Μάκης Ισαακίδης τίθεται πλέον υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας και ίσως και... Νάουσας, σε περίπτωση που για λόγους ευθιξίας οι Ναουσαίοι ( μετά από τα όσα άκουσαν περί..."μικρού" δήμου στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας) ζητήσουν την εθελούσια συνένωση τους με Βέροια, ώστε να νοιώσουν και αυτοί ότι ανήκουν σε έναν...μεγάλο δήμο!!!
*T/L. Ο τίτλος παραπέμπει στο  true lies ( ελληνιστί αληθινά ψέμματα!!). Καλά Χριστούγεννα σε όλους  και ειδικά στους τρεις τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου