Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ενθουσιασμένοι από το βουνό οι επενδυτές των 3-5 Πηγαδιών. Υπογράφεται αύριο η σύμβαση με την ΤΑΒ


Προσθήκη λεζάντας
Ενθουσιασμένοι από την ευρύτερη περιοχή των 3-5 Πηγαδιών δήλωσαν μετά από πρόσφατη επίσκεψή τους, ένας μέτοχος της εταιρείας που ενδιαφέρεται για το χιονοδρομικό κέντρο και ο οικονομικός της διευθυντής. Σύμφωνα με τις πηγές μας στο βουνό, οι δύο κύριοι μετά από ξενάγηση σε όλη την περιοχή (Άγιος Παύλος, Μεταμόρφωση, ‘Μπαλκόνι’ κ.α.) δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την εξαιρετική φυσική ομορφιά (καμία σχέση με τον Βόρρα, δήλωναν) και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης. Ωστόσο, έκαναν τις παρατηρήσεις τους αναφορικά με την ...
υστέρηση σε υποδομές, εστιάζοντας κυρίως στο πρόβλημα του δρόμου. (Επ’ αυτού οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήταν χρήσιμη η πρόσφατη παρέμβαση της περιφέρειας με το στρώσιμο του δρόμου, ωστόσο υπάρχει ζήτημα στα ‘Γεφυρούδια’ και τα ‘Ιταλικά’, καθώς και με τη διαγράμμιση.) Σε συζήτηση που έγινε στη διάρκεια καφέ στον ‘Σφένδαμο’, οι δύο επισκέπτες μας δεν έκρυψαν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους αναφορικά με όρους της σύμβασης (υπάρχουν σημεία προς διερεύνηση, όπως είπαν), ωστόσο αναφέρθηκαν και σε σχεδιασμούς για συνεργασίες με Ανατολική Ευρώπη και Χαλκιδική με στόχο τη 12μηνη λειτουργία του κέντρου. Τέλος εστίασαν στην παραίνεση του δημάρχου Νάουσας Τάσου Καραμπατζού να έχουν μια κοινή συνάντηση με τους ξενοδόχους της περιοχής, για λόγους γνωριμίας και καλής συνεργασίας.
Θυμίζουμε ότι η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της ΤΑΒ και των επενδυτών έχει προσδιοριστεί για αύριο Τετάρτη. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στη σίτιση και το ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου