Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Φωτογραφίες και πλήρες ρεπορτάζ από τον αγώνα Αγκαθιά- Νάουσα 2-3

 Ανταπόκριση του Νίκου Καλαϊτζή


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Νάουσα ,σπάζοντας τη παράδοση ,σε μια έδρα όπου στις 3 προηγούμενες επισκέψεις της δεν είχε γευτεί τη χαρά των τριών βαθμών.Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τη Νάουσα ακόμα πιο κοντά στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.  H Nάουσα ξεκίνησε , ως συνήθως ,πολύ δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Περηφανόπουλου, ενώ  2 λεπτά αργότερα ο Π.Αργυρίου από κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο
10΄ο Καραλιόπουλος έχασε ένα  μεγάλη ευκαιρία σε  τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και  λίγο αργότερα ο Βλαχοδήμος τον "μιμήθηκε" άλλες 2 φορές. Στο 20' άνοιξε το σκορ ,όταν ο Καραλιόπουλος με εκπληκτική κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Παυλίδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα λήξει με 0-1 , ο αέρας είχε άλλη γνώμη. Στο 40' μετά από χτύπημα φάουλ η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και ο ανήμπορος να αντιδράσει Παπαδόπουλος είδε να γίνεται  το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό 2 λεπτά αργότερα σε ένα σουτ   παικτών της Αγκαθιάς και με τη βοήθεια του αέρα που άλλαξε τη πορεία της μπάλας, έγινε το 2-1 ! Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η Νάουσα έγινε πιο επιθετική και ευτύχησε στη πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ να προηγηθεί. Ο Π.Αργυρίου με μια φανταστική ατομική ενέργεια αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε τον αντίπαλο πορτιέρο και παρά την απόκρουση του ,σε δεύτερο χρόνο έκανε το 2-2. Η Νάουσα συνέχισε να πιέζει και στο 80΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τενεδιού. Το παιχνίδι διακόπηκε για 15 λεπτά από τον διαιτητή του αγώνα, εξαιτίας της εισόδου παραγόντων της Αγκαθιάς στον αγωνιστικό χώρο! .Με το ξεκίνημα ο Παυλίδης σημειώνοντας το 2ο προσωπικό τέρμα ,έγραψε με πέναλτι το τελικό 2-3, δίνοντας στη Νάουσα μια υπερπολύτιμη νίκη και τους 3 βαθμούς εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, που συνεχίζεται την Τετάρτη με τον εντός έδρας αγώνα με τον Κάστορα στις 3 το μεσημέρι.   Η έκκληση των παικτών , του προπονητή και της διοίκησης προς τους φιλάθλους της ομάδας είναι  ν α βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της Νάουσας, που αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο, αλλά  και παίρνει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες!
Σύνθεση : Παπαδόπουλος, Τσίλης, Αργυρίου Γ., Πίτος,Πέικος, Αργυρίου Γ., Τούφας, Παυλίδης (93΄ Μανδάλης) , Βλαχοδήμος Α(46΄Πετρίδης) ,Καραλιόπουλος(70'Τενεδιός), Περηφανόπουλος.






1 σχόλιο: