Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η επιστολή Καραμπατζού στο ΠαΣοΚ για την Ίλια: «Δεν μπορεί ο αποστάτης να κάθεται στην ίδια ζυγαριά…»


Για μια επιστολή που απέστειλε ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός σε βάρος της, έκανε λόγο στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ίλια Ιωσηφίδου. Ασφαλώς και είναι ένα ζήτημα από το παρελθόν, ωστόσο είναι μια πολιτική πράξη ενός νυν δημάρχου και ως τέτοια οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε. Εμείς, στο πλαίσιο μιας τολμηρής αλλά δίκαιης δημοσιογραφίας που δεν πρέπει να αρκείται στα δελτία τύπου και τις κατευθυνόμενες ειδήσεις ‘ψυγείου’, ψάξαμε και βρήκαμε αυτή την επιστολή!
Έχει ημερομηνία 29 Ιουνίου 2010, προ των δημοτικών εκλογών δηλαδή, και απευθύνεται στους:
γραμματέα Ξυνίδη, Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας και πρόεδρο και μέλη της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στην επιστολή γίνεται μεταξύ άλλων μια περιγραφή των γεγονότων στη διάρκεια της δεύτερης τετραετίας Καραμπατζού (παραιτήσεις Ιωσηφίδου, Πάτσου, ενέργειες αυτονόμησής τους κ.α.) με χαρακτηρισμούς περί ‘αποστασίας’, ενώ υπάρχουν και σημεία που θίγονται ονόματα που σήμερα συμμετέχουν με ρόλο στη δημοτική αρχή Καραμπατζού. Φυσικά το …γαργαλιστικότερο μέρος της αναφέρεται στη στήριξη που παρείχε η δημοτική αρχή του κ. Καραμπατζού στην υπαγωγή της χώρας στο …ΔΝΤ, σε αντίθεση τότε της κ. Ιωσηφίδου και του κ. Πάτσου, που στήριξαν ψήφισμα που πρότεινε ο σύμβουλος της ΝΔ, όπως περιγράφει η επιστολή, σημερινός σύμβουλος του κ. Καραμπατζού, κ. Τζώρτζης! Διαβάστε την επιστολή.

Κώστας Παναγιωτίδης





































































2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΘΟΔΩΡΕ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!!
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναρωτιεμαι ΚΥΡΙΕ ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ,ποιο ειναι το προβλημα σου σημερα κια τι ακριβως εννοεις.(θα ημουν υποχρεος αν εβλεπα το σχολιο μου αναρτημενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή