Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΧΑΡΗΣ ΚΑΦΤΕΡΑΝΗΣ: "ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ"!!


      ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ: Έντονα καυστικός ο  Χάρης Καφτεράνης για την χθεσινή διάψευση του κ. Παυλίδη.Όπως αναφέρει ο κ. Καφτεράνης, ο κ. Παυλίδης δέχθηκε ισχυρές πιέσεις για να ανακαλέσει τα όσα δημόσια είπε, περί της επιθυμίας του για τη δημαρχιακή του υποψηφιότητα. Η απάντηση του κ. Παυλίδη, σύμφωνα με το ηχητικό αρχείο του "Ράδιο Αλεξάνδρεια" που επικαλείται ο "Λαικούρας", στην ερώτηση αν θα επιθυμούσε να είναι υποψήφιος δήμαρχος, είναι δεν το "αποκλείω"! Περιμένουμε φυσικά να ακούσουμε το ηχητικό αρχείο, με τα γεγονότα να μας θυμίζουν παλιότερα καταστάσεις στη Νάουσα! Δείτε την απάντηση του κ. Καφτεράνη     

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του laikoura.gr που αφορά στη συνέντευξη του κ. Π. Παυλίδη στο Ράδιο Αλεξάνδρεια, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
            Ήταν μία από τις ωραιότερες συνεντεύξεις και αυτό διότι ο κ. Παυλίδης με σαφήνεια και καθαρότητα σχολίασε τα του Δήμου, έκανε κριτική σε...
πολιτικά αποτελέσματα χωρίς να εξαιρεί και τα φυσικά πρόσωπα, ως φορείς υλοποίησης των έργων.
            Αυτό που πιστεύω ότι ακολούθησε είναι ότι ασκήθηκαν ισχυρές πιέσεις στο να ανακληθούν τα όσα δημοσίως ελέχθησαν και μάλιστα από τον ίδιο τον κ. Παυλίδη, χάριν μάλλον κάποιας νεφελώδους ενότητας της δημοτικής ομάδας. Αυτή η μέθοδος της δια της αυτομαστιγώσεως εξιλέωσης, είναι χαρακτηριστική θρησκευτικών αιρέσεων ή ολοκληρωτικών καθεστώτων και σε κάθε περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με δημοκρατικά πολιτεύματα, όπου η διαφορετική άποψη τεκμηριώνεται με επιχειρήματα στον δημόσιο λόγο.
            Πιστεύω ότι έκανε λάθος ο κ. Παυλίδης να επιχειρήσει να αναιρέσει τον εαυτό του, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του οσιομάρτυρα και δαπανώντας σημαντικό τμήμα του πολιτικού και προσωπικού του κύρους, όποιοι λόγοι και εάν του προεβλήθησαν.
            Σε ότι αφορά το Ράδιο Αλεξάνδρεια και εμένα προσωπικά, είναι πάγια θέση, η δημόσια αντιπαράθεση  στην αναζήτηση της αλήθειας. Ως εκ τούτου είναι προσκεκλημένα όσα στελέχη του Δήμου Βέροιας νιώθουν ότι έχουν διαφορετική άποψη για τα θέματα που ετέθησαν.
            Βεβαίως με τον οφειλόμενο σεβασμό, η πρόσκληση αφορά πρωτίστως την Δήμαρχο κ. Ουσουλτζόγλου ως επικεφαλής και άρα έχουσα τον πρώτο λόγο και την κύρια ευθύνη για τα δρώμενα.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Χάρης Καφτεράνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου