Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τροχαίο στη νέα είσοδο της Νάουσας, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές



Τροχαίο ατύχημα πριν από περίπου μιάμιση ώρα στη νέα είσοδο της Νάουσας από το δρόμο Βάντος-Νάουσα (που δεν έχει ακόμη παραδοθεί). ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που μπήκε στο νέο τμήμα του δρόμου παρέσυρε αγροτικό αυτοκίνητο που...
εκείνη την ώρα έβγαινε από παρακείμενο αγροτικό δρόμο και το πέταξε αρκετά μέτρα μπροστά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα όργανα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, δεν πρέπει να υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί από το ατύχημα.

Σημειώνουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν έχει ακόμη παραληφθεί από το δήμο Νάουσας (κατασκευάστηκε από την πρώην νομαρχία), που ζητά βελτιώσεις επί του κόμβου εισόδου αλλά και στο ‘Φόρο’ για να τον παραλάβει. Σε πρόσφατες δηλώσεις του (προ διμήνου) ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καραπαναγιωτίδης είχε δηλώσει ότι έχει βρεθεί η χρυσή τομή, οι βελτιώσεις θα κατασκευαστούν και το έργο θα παραδοθεί επισήμως.
Το ζήτημα είναι ότι μέχρι τότε ο δρόμος θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους οδηγούς που θέλουν να παρακάμψουν την ουρά που υπάρχει στον παλιό δρόμο, πολλές φορές με αρκετά υψηλές ταχύτητες...


1 σχόλιο:

  1. Το χειρότερο με το κομμάτι αυτό είναι πως μερικοί νομίζουν πως είναι πίστα για απογείωση και μπάινουν εκεί με χίλια.
    Μερικοί μάλιστα το πατάνε τέρμα για να προσπεράσουν αυτοκίνητα που βρίσκονται μπροστά τους και να τους βγουν μπροστά χρησιμοποιώντας το κομμάτι αυτό.
    Ο μικρός αγροτικός δρόμος δεν εχει ορατότητα όταν βγαίνει κανείς. Ακόμη χειρότερα όσοι έχουν κτήματα στην περιοχή όταν θέλουν να μπουν στο δρόμο εκείνο είναι αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να πάνε κόντρα στο ρεύμα!
    Πραγματική σκοτώστρα! Η είδηση εδώ δεν είναι το τροχαίο αλλά το πως μέχρι τώρα έχει γίνει μόνο ένα και δεν έχουμε θρυνίσει θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή