Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Τίτλοι τέλους τη Δευτέρα για Ψωμιάδη


Το πρωί της Δευτέρας θα αποσταλεί η απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης Θύμιου Σώκου στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, με την οποία ο τελευταίος τίθεται σε αργία και παύει να ασκεί τα καθήκοντά του. Η απόφαση είναι έτοιμη, όπως έτοιμος είναι και ο κ. Ψωμιάδης για τις επόμενες κινήσεις του.
Ακριβώς δυο μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για τον κ. Ψωμιάδη έρχεται η απόφαση της αργίας.
Όμως, και ο κ. Ψωμιάδης από την πλευρά του είναι έτοιμος...
από καιρό για να αντιμετωπίσει την εξέλιξη της υπόθεσης καταδίκης του. Ο περιφερειάρχης φέρεται διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να αποκρούσει τις όποιες αποφάσεις της διοίκησης εναντίον του. «Δεν τελειώνει το θέμα στον κ. Σώκο. Όταν τελειώσουν τα δικαστήρια, τότε θα δούμε τι θα γίνει», τόνισαν πηγές της διοίκησης της περιφέρειας.
Η παράταξη Ψωμιάδη στην περιφέρεια ήδη έχει λάβει τις αποφάσεις της και για όσο διάστημα ο ίδιος είναι σε αργία θα πάρει τη θέση του ο αδελφός του και πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος, Διονύσης Ψωμιάδης. Είναι προφανές, όπως επισήμαναν πηγές της διοίκησης, ότι και πάλι, έστω και ατύπως, τη διοίκηση θα ασκεί ο Π. Ψωμιάδης, κάτι άλλωστε που δεν μπορεί να ελεγχθεί και τα ζητήματα θα τα επιλύουν όλοι μαζί.
Ο ίδιος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δηλώνει «δε θα με χάσετε...» και επισημαίνει πως «οι τίτλοι και τα αξιώματα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Με μια υπογραφή δεν διαγράφεται η παρουσία και η προσφορά μου. Εμένα με ενδιαφέρει να αφήσω ένα καλό όνομα στον κόσμο, να κάνω έργο, έστω έχοντας και όλο το σύστημα απέναντί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου