Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

"UNFAIR" ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΗ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗ;

  Με τον περιφερειακό μας σύμβουλο κ. Κώστα Καλαιτζίδη και την παρέα του συναντηθήκαμε προχθές στα καφέ Magenta στον Κοπανό και η κουβέντα που είχαμε μαζί του ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Και στον τομέα της καθόδου του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ( αν και ο κ. Καλαϊτζίδης κρατά χαμηλούς τόνους, προφανώς αποτελεί από τις πρώτες επιλογές της ΝΔ στο νέο δήμο Νάουσας) και φυσικά στο ζήτημα της μη έλευσης του κ. Χαλκίδη στη Νάουσα για τις εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος, ως επίσημου αντιπρόσωπου της ΝΔ.  Η κουβέντα έβγαλε το ότι ο κ. Χαλκίδης ενημέρωσε τον κ. Καραμπατζό έγκαιρα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, γεγονός που τον ανάγκαζε να μη βρεθεί στις εκδηλώσεις. Παρ΄ όλα αυτά το όνομα του αναγγέλθηκε στα μικρόφωνα , για την κατάθεση στεφάνου στους Στουμπάνους, γεγονός που αποτελεί σίγουρα
unfair για το δήμαρχο κ. Καραμπατζό!! Το ίδιο unfair διεπράχθη και με τον περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος αποχώρησε από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος, μετά τους Στουμπάνους και την κατάθεση στεφάνου που έκανε μαζί με τον κ. Καλαϊτζίδη, επειδή δεν αναγγέλθηκε η παρουσία του!! Κάποιοι μάλιστα...βασιλικότεροι του βασιλέως της δημοτικής αρχής, έσπευσαν να πουν ότι ο κ. Ψωμιάδης τέθηκε σε αργία, γεγονός που δεν ίσχυε τότε, ούτε και έχει ισχύσει μέχρι σήμερα!! Περιμένουμε την απάντηση του κ. Καραμπατζού.

1 σχόλιο:

  1. επειδή δεν ξέρω πως να στείλω αλλο θέμα το βάζω εδώ. Αληθεύει οτι ο Δήμαρχός μας κ. Καραμπατζός έκανε παράπονα στον Αστυνομικό Διευθυντή για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νάουσας οτι είναι πολύ "μάγκες" στον έλεγχο, οτι παρκάρουν επάνω στα πεζοδρόμια;. Αληθεύει οτι ετοιμάζεται να αποδεσμευτεί η ομάδα απο την Νάουσα και να διατεθεί στην Αλεξάνδρεια. Ψάξτο Θεόδωρε. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή