Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αληθινά ψέματα: αίφνης στα Κλωστήρια Ναούσης ο Παπανδρέου για να προλάβει τα χειρότερα της Κυριακής!!!


Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία έκανε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου! Στόχος του πρωθυπουργού είναι, όπως ο ίδιος τόνισε αμέσως μετά την επίσκεψη, να δείξει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους που παραμένουν όμηροι της άκαρδης διοίκησης και των αιμοβόρων τραπεζών. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι...
ένας ακόμη λόγος της αιφνιδιαστικής επίσκεψης του κ. Παπανδρέου ήταν και η προστασία της προστατευομένης του κας Τζάκρη την ερχόμενη Κυριακή από ενδεχόμενη επίθεση των εργαζομένων εναντίον της με αβγά, πράγμα που θα υπονομεύσει βάναυσα την εξωτερική της εμφάνιση της ευειδούς υφυπουργού (μαλλί, φόρεμα α Παρί, γόβα ιταλική κ.λπ.). Προς τούτο ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε για:
  1. 1.000 ευρώ καταβολή στους εργαζόμενους έναντι μισθών μέσα στην επόμενη τριετία
  2. Χρηματοδότηση της επιχείρησης μέσα στο πενταετές με εγγύηση του αμερικάνικου δημοσίου

Οι συνδικαλιστές της ΕΝ.ΚΛΩ. αμέσως μετά την επίσκεψη παρέθεσαν δείπνο ανεργίας (κατά το δείπνο εργασίας), στη διάρκεια του οποίου συμφωνήθηκαν οι λεπτομέρειες της υλοποίησης των παραπάνω συμφωνιών.
Τέλος ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε ότι μέσα στον Μάιο θα επισκεφθεί το εργοστάσιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος για να εγκαινιάσει το νέο πλεκτήριο της επιχείρησης. Θα ακολουθήσει μπουφές με ποικιλίες γιαουρτιού και ελεύθερη συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου