Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ Κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Tην Κυριακή 1η Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει στον ιερό μητροπολιτικό ναό Mεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και στη συνέχεια θα τελέσει Δοξολογία για την επέτειο του Ολοκαυτώματος Ναούσης και θα λάβει μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις εθνικού χαρακτήρα που θα ακολουθήσουν.
Την Κυριακή 1η Μαΐου στις 6.30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό επι τη εορτή του αγίου Αθανασίου στον ομώνυμο ιερό ναό στα Ριζώματα.
Τη Δευτέρα 2 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα ιερά μονή αγίου Αθανασίου Σφηνίτσης στην Αγκαθιά.
Τη Δευτέρα 2 Μαΐου στις 6.30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την παράκληση στον ιερό ναό αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εσπερινή ομιλία του.
Την Τρίτη 3 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει στον ιερό ναό αγίου Νικολάου στα Μονόσπιτα, με την ευκαιρία της εορτής των αγίων Τιμοθέου και Μαύρας.
Την Τρίτη 3 Μαΐου στις 6.30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του εσπερινού και της παρακλήσεως στον ιερό ναό αγίου Λουκά του ιατρού στην ιερά μονή Παναγίας Δοβρά.
Την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 6.30 μ.μ. θα τελέσει εσπερινή θεία λειτουργία στο ιερό παρεκκλήσιο αγίου Φανουρίου της ενορίας αγίων Αναργύρων Βεροίας.
Την Πέμπτη 5 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει στην Ειρηνούπολη επί τη εορτή της αγίας Ειρήνης.
Το Σάβαβτο 7 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει στον ιερό ναο αγίου Λουκά του ιατρού στην ιερά μονή Παναγίας Δοβρά, με την ευκαιρία της κατ έτος Συνάξεως των αποφοίτων της Αθωνιάδος.
Το Σάββατο 7 Μαΐου το εσπέρας θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό εσπερινό στην Ελασσώνα επί τη μνήμη του αγίου Αρσενίου Ελασσώνος.
Την Κυριακή 8 Μαΐου το πρωί θα λάβει μέρος σε αρχιεατικό συλλείτουργο στην Ελασσώνα επί τη μνήμη του αγίου Αρσενίου Ελασσώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου