Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ. ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ "ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ" Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΤΣΙΟ


Στα παϊδάκια τεριάζει το μέλι καιι θα τα φτιαξουμε μαρινάρωντας 1 κιλό παιδάκια αρνίσια, από την προηγούμενη μέρα με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο
Ψήνουμε στο grill σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν μια ωραία κρούστα εξωτερικά. Στη συνέχεια σ’ένα τηγανάκι βάζουμε το γενεες 3 κουταλιές της σούπας μέλι, 1
σφηνάκι κρασί, 1 σφηνάκι κονιάκ, λίγο θυμάρι, αλάτι-πιπέρι και τα ανακατευουμε μέχρι να καραμελώσει η σάλτσα μας την οποια περιχυνουμε πάνω από τα ψημένα παιδάκια μέσα σε μια πιατέλα.
Σερβίρονται με βραστές παταάτες και λαχανικά καθώς και με σπιτικά ζυμαρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου