Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

VIDEO.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣ Κ. ΦΑΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ

  Απογοητευμένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΦΑΣ κ. Φώτης Φανιάδης από την παντελή απουσία της δημοτικής μας αρχής, στην προσπάθεια που καταβάλει η Νάουσα για να βγει στη Γ΄Εθνική. Μέχρι και την παραίτηση σκέφτεται!! Ο Φώτης σε δηλώσεις του στο blog μας ευχαριστεί τη διοίκηση των Λευκαδιών για τη φιλοξενία, αλλά καταφέρεται εναντίον παικτών που πέρασαν από τη Νάουσα, αλλά και Ναουσαίων παικτών των Λευκαδίων, που πανηγύριζαν σήμερα την ισοπαλία, λες και κατέκτησαν το τσάμπιονς λιγκ!
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής μας κ. Χρήστος Αργυριού, ο οποίος δίνει την υπόσχεση ότι οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ζητώντας  όμως την συμπαράσταση του κόσμου μας. Δείτε το video  

                                 



30 σχόλια:

  1. Πρόεδρε και προπονητη να θυμάστε οτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει ποιο δυνατό .
    Πιστευω πως αυτή η ομάδα αξίζει την άνοδο και στο τέλος θα τα καταφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΤΕΣ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι και να πούμε τώρα η ζημιά έγινε έπρεπε να υπήρχε συννενόηση προτού το παιχνίδι.Φυσικά και ο δήμαρχος έπρεπε να πάρει κάποια πρωτοβουλία διοτι το ματς απασχολούσε εντονα την κοινή γνώμη όλου του διευρημένου Δήμου εδώ και πολύ καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι ο Δήμαρχος της Νάουσας, δεν θα παραλείψει να στείλει και μία συγχαρητήρια επιστολή στα λευκάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Gia esena pou grafeis me caps den tha stinome egw san omada gia na kaneis esu to kefi sou kai propersi pou vgikes stin D' thimase poli kala pos pires to mats mesa sta Lefkadia ok? o proedros tis omada s akouses ti eipe gia ton kosmo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά και για ποιόν να μιλάμε, για τον Καραμπατζό; που πήγε στα λευκάδια και τους είπε μην ακούτε τίποτα και αν μπορείτε κερδίστε; Δεν αξίζει πλέον τον σεβασμό κανενός ο κ. δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 27 Μαρτίου 2011 10:19 μ.μ.

    Μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά ρε φίλε και μετά τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητηρια στο Τολη Τερζή που πήρε το βαθμό και έσωσε την ομάδα των Λευκαδίων από υποβιβασμο!!! ρε ποιον δουλευετε τον εαυτό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δανεικά είναι αυτά.θα θέλουν του χρόνου καμία ισοπαλία για να μην πέσουν κατηγορία...αλλα δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας μην ξεχνάει κανείς, ότι η ομάδα των Λευκαδίων πήγε στον Βατανιακό και κέρδισε...Με εκείνο το αποτέλεσμα μπήκε στο παιχνίδι η Νάουσα.
    Συμφωνώ με τον φίλο που λέει ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο...
    Όσο γι αυτούς που τα "ρίχνουν" στον Καραμπατζό, η απάντηση είναι ότι άλλη είναι η δουλειά του δημάρχου. Ούτε εμψυχωτής ποδοσφαιρικών ομάδων ούτε γρανάζι παράγκας για να στήνει ματς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να σας ζησει κυριε δημαρχε και κυριοι δημοτικοι συμβουλοι ο Καλικρατης και η ενωση της περιοχης μας ( στα λογια μοναχα!!)που τοσο πολυ νοιαζοσασταν ( μαλλον για τις καρεκλες σας ). Αυτη η ενωση δεν προκειται να γινει ποτε και θα το δειτε συντομα μαλιστα...θα υποστειτε τις συνεπειες των πταξεων ( τησς ανυπαρξιας και της δειλεια σας!!! για να μην πω του δολου σας!!!).
    Ειμαι ενας πρων πλεον!!!! φανατικος υποστηρηκτη σας και πλεον πολεμιο σας με ολο τον περιγυρο μου ( μεγαλος!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κριμα για τους συμπολιτες!!!( εαν γινουν και νιωσουμε ποτε ετσι!!!) λευκαδιωτες να παιζουν τετοια παιχνιδια σε βαρος της πολης τους!!!. Δυστυχως για αυτους αργα η γρηγορα η Ναουσα θα αλλαξει κατηγορια και αυτοι θα μεινουν με την αναμνηση οτι μας εκοψαν καποτε βαθμους εξηπηρετοντας αλλων συμφεροντα!!!...Καποτε ολα πληρονονται και μαλιστα θα ΠΟΝΑΝΕ πολυ περισσοτερο κυριοι με περισιο ΚΟΜΠΛΕΞ που βγαλατε μαζι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικα δεν μαθαμε αν ο Δημαρχος και ο περιγυρος του θελουν το ΚΑΛΟ της πολης η ΟΧΙ? περιμενουμε σημερα κιολας απαντηση αλλιως θα σκεφτουμε πολυ μα πολυ πονηρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΠΟΔΩΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ λευκαδιων ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΝΑΟΥΣΑ ΕΧΕΙ 23 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΕΒΡΗΖΑΝ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΙΣ ΝΑΟΥΣΑΣ,(ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ)ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βατανιακός-Αγκαθιά 2-1
    Αγκαθιά-Σβορώνος ?
    Σβορώνος-Βατανιακός?
    Αγκαθιά-Κάστωρ?
    Κάστωρ-Βατανιακός?
    μπορείτε να συμλήρωσετε το κουιζ
    αρε ....... πάλι σε εφεξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απιστευτες συμμαχιες ομαδων του νομου και της πολης για να βλαψουν την Ναουσα!!!...Θα ερθει η μερα που αυτοι οι 2 φιλοι( προσκαιρα1!!!..) θα σκοτωοθουν και θα ματωσουν μεταξυ τους...γιατι ειναι κομπλεξικοι και μικροι στο μυαλο και στην ψυχη ( την πουλανε για 30 αργυρια!!)...Τοτε να σας δουμε μαγκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωραιους δημοτικους συμβουλους εχει ο δημαρχος...Πανηγιριζαν την ισοπαλια χθες..και σχολιαζαν ειρωνικα την Ναουσα!!!...ΟτΑΝ ΔΕ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ αυτοι γελαγανε και δεν λεγανε κουβεντα!!! Αληθεια αυτοι σε ποιο δημο εκλεχτηκαν και ζουνε?
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ(εχει ο καιρος γυρισματα για ολους σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για την ΝΑΟΥΣΑ πλεον τα λευκαδια ειναι μισητος εχθρος και δεν αναγνωριζουμε οτι ειναι μελος και συνδημοτες μας....( ανυπαρκτοι και τυχοδιωκτες 5-6 ανθρωποι που περνουν στον λαιμο τους ενα ολοκληρο χωριο γιατι αυτοι εχουν ωφελη!!!...) Συντομα θα πληρωσουν τον λογαριασμο για αυτους τους λιγους ολοι εκει κατω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ηθελα να ηξερα αν μπορει καποιος να μου πει. Τι κερδισαν τα λευκαδια με αυτο που εκαναν;
    Μαλλον να χασουν εχουν μελλοντικα απο την Ναουσα, γιατι η Ναουσα θα βρει τον δρομο της ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγχαρητηρια στην δημοτικη αρχη της ναουσας..να σας θυμισω απλα οτι αυτη η φανελα αυτη εχει πανω απο 40 ισως και 50 χρονια στις επαγγελματικες κατηηγοριες..επομενως ειστε ενα μηδενικο μπροστα στην ιστορια αυτης της ομαδας!!Ναουσαρα εμεις μια ζωη μαζι σου...οι κομπλεξικοι μια φορα ανεβηκαν στην δ εθνικη..εμεις θα ξαναβρουμε τον δρομο μας..καντε συντιριβανια κυριε δημαρχε ειναι πιο σημαντικα απο τον αθλητισμο οπως φαινεται..ΝΑΟΥΣΑΡΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό που έκαναν χθες τα λευκάδια δοιηκούμενα από 5-6 ανθρώπους ήταν επιθυμία του τωρινού προέδρου και του τωρινού προπονητή της Νάουσας!!!όταν ήταν στα Λευκάδια.έτσι για την ιστορία.(και χειρότερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παιδια και τα λευκαδια πονεσαν οταν εχασαν απο εσασ το πρωταθλημα αλλα δεν ελεγαν τετοιεσ μαλακιεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδιά ας μην ασχολούμαστε άλλο με την ισοπαλία στα λευκαδια.ας ελπίσουμε σε ένα στραβοπάτημα του βατανιακου και να τα δώσουμε όλα στον τελικό όπως είπε και ο Βασίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λοιπόν παιδιά για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, έχω να σας πω τα εξής: Το έγκλημα είναι καλά στημένο και οργανωμένο μεταξύ των ¨ομάδων¨ βατανιακός, λευκάδια, αγκαθιά, σβορώνος και ίσως να υπάρχει και 5 ομάδα. Πάνε τα λευκάδια και ανοίγουν καλά τα πόδια στον Σβορώνο και χάνουν με 2-0, χάνει η αγκαθιά στο βατάνι μετά από ανοιχτή και συνεχή τηλεφωνική συνομιλία των δύο προέδρων (αγκαθιά, λευκάδια) κατά την διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού, θα χάσει η αγκαθιά στην έδρα της από τον σβορώνο και στην συνέχεια θα χάσει ο σβορώνος στην έδρα του από το βατάνι. Ότι άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί έκπληξη και είναι εκτός προγράμματος. Αυτά για να μην νομίζουν μερικοί ότι τρώμε χόρτο. Αυτοί είστε κύριοι και έτσι θα παραμείνετε. Αιδώς αχρείοι
    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ολοι στο γήπεδο την Κυριακή να δείξουμε ποια είναι η Ναουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλοι "28 Μαρτίου 2011 10:31 μ.μ ,10:47 μ.μ. και 27 Μαρτίου 2011 10:19 μ.μ"
    απλά θα σας πω ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό, γιατί πολύ απλά και οι δύο ομάδες έπαιζαν μία κατηγορία. Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σε αυτον τον κομπλεξικό(sic et non) που έγραψε περι συμμοριών ας μας εξηγήσει,ΠΩΣ τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ βγάλαν ΔΙΠΛΟ μέσα στον ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ και έδωσε ο πρόεδρος των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ 2.000 ΕΥΡΩ πριμ στους παίχτες του.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ?
    Απάντησε ρε κομπλεξικέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπραβο που τα λευκαδια για το γοητρο τους εκοψαν βαθμους απο μια ομαδα που θα ειχαν οφελη αν ειναι στην Γ και συμφωνησαν με μια ομαδα ανυπαρκτη που θα παιζει στην Γ και οθτε θα τους θυμαται!μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή