Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΙΔΟΥ ΤΑ....ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΤΣΑΣ!!!

  Η εικόνα μιλάει μόνη της. Τα ...μεγαλεία της περιβόητης ανάπλασης της Αράπιτσας. Τα πανάκριβα ρεζιλίκια δεν έχουν να βάλουν ούτε ένα κάγκελο της προκοπής. Εκατομμύρια ευρώ στράφι και τα
παιδιά μας κινδυνεύουν να βρεθούν στο κενό. ΑΙΣΧΟΣ κυρίες και κύριοι υπεύθυνοι!!

1 σχόλιο:

  1. Μην ανησυχείτε συμπολίτες μου! Με το επόμενο πακέτο για κάποιο άλλο εξίσου μεγαλεπίβολο και ανούσιο-ανύπαρκτο "ΕΡΓΟ", θα διορθωθεί και το κάγκελο!
    Μου θυμίζει μια ιστορία που συνέβη πριν αρκετά χρόνια - είχαμε τον ίδιο Δήμαρχο:
    Διευθυντής σχολείου της Νάουσας τηλεφώνησε στον Δήμαρχο ύστερα από εκδρομή του σχολείου του στις πηγές στην Αράπιτσα για να του επισημάνει την κακή κατάσταση του μικρού κτίσματος εκεί, τονίζοντας ότι οι τοίχοι του είναι σάπιοι και η πόρτα του ξεχαρβαλωμένη. Ο Δήμαρχος δικαιολογήθηκε ότι αυτό θα διορθωνόταν με το πακέτο που περίμενε να εγκριθεί για τη διαμόρφωση της Αράπιτσας. Ο Διευθυντής τότε γέλασε και παίρνοντας θάρρος από την προσωπική τους γνωριμία, αφού του επισήμανε ότι η δικαιολογία ήταν τουλάχιστον χαζή, προσφέρθηκε να δώσει σαν χορηγία ο ίδιος το ποσό από το πλεόνασμα που είχε στο ταμείο του σχολείου του, μιας και η όλη εργασία δεν θα ξεπερνούσε τα 300-400 ευρώ! Ο Δήμαρχος δεν δέχτηκε. Τα χρόνια πέρασαν, το πακέτο για τη διαμόρφωση της Αράπιτσας φαγώθηκε, τα κάγκελα μπήκαν και (όπως βλέπετε στη φωτογραφία) σάπισαν γρήγορα και το κτίσμα στις πηγές παρέμεινε να σαπίζει και να δοξάζει τη Δημοτική μας Αρχή στους επισκέπτες!
    Τ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή