Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΠΑΖΑΡΕΝΤΖΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ "ΠΕΛΛΑ TV" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ, ΤΙΣ "ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ". ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Κ.ΑΡΗΣ ΤΟΣΙΟΣ.

Χθες το μεσημέρι μαγνητοσκοπήσαμε την εκπομπή μας για το "Πέλλα TV", η οποία έχει αποκριάτικο και εορταστικό χαρακτήρα και είναι αφιερωμένη στο δρώμενο του "Γεννίτσαρου και της Μπούλας" στη Νάουσα. Προσκεκλημένος μας στο studio το μέλος του δ.σ του Ομίλου Γεννίτσαροι και Μπούλες κ. Άρης Τόσιος, που
μιλά για την πορεία του δρωμένου, τη διαδρομή που ακολουθεί, τους χορούς του και φυσικά για τη δράση του Ομίλου. Τα ακούσματα του δρώμενου ευφραίνει η μπάντα του Τρύφωνα Παζαρέντζη, με τον γιο του Γιώργο στο νταούλι( στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος παίζει καταπληκτικό κλαρίνο σε μακεδονίτικους ρυθμούς) και στο ακορντεόν είναι ο Δημήτρης Αλιάτσης. Την εκπομπή γράψαμε συνοδεία των υπέροχων κρασιών του VAENI( Δαμασκηνό και Βίος Ελλήνων), που ευγενικά μας προσέφερε ο πρόεδρος του κ. Φουντούλης. Η εκπομπή θα μεταδοθεί αύριο το βράδυ στις 9,30 και επίσης την Τσικνοπέμπτη την ίδια ώρα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου