Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

"SKI & SALSA 3" 18 KAI 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΒΕΡΜΙΟΝ"


Ο σύλλογος φίλων λατινοαμερικάνικης κουλτούρας "SALSA Y SUENO" , έχοντας ως βασικό σκοπό του τη διάδοση της πολιτιστικής , μουσικής και χορευτικής κουλτούρας και παράδοσης των χωρών της Λατινικής Αμερικής , διοργανώνει και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά διήμερη εκδρομή ( 18 & 19/02/2011 ) στο ξενοδοχείο "Βέρμιο" με τον διακριτικό τίτλο "SKI & SALSA  3".
Συμμετέχουν χορευτικές ομάδες και μέλη των συλλόγων : "SALSA Y SUENO" από το Βόλο και τη
Λάρισα, "ETNIA NUEVA" από τη Βέροια, "SALSA SINNERS" και "LA SECTA DANCE" από την Αθήνα, "CLUB LATTINO" από τα Ιωάννινα, "KAVALATINO" από την Καβάλα, "FUEGO LATINO" από την Ξάνθη διεθνών Dj's και χορευτών καθώς και μέλη διαφόρων χορευτικών ομάδων και όχι μόνον από όλη την Ελλάδα .

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν χορευτικά σεμινάρια και shows από τους καλεσμένους χορευτές από το εξωτερικό καθώς και 2 Gala- parties στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου "Βέρμιο" , στις 18 και 19/02/11. Το party του Σαββάτου στις 19/02 θα είναι θεματικό με διακριτικό τίτλο "ΡΟΔΑ ΣΑΛΣΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ" με dress code από τη δεκαετία των  80΄ς.
Παρά τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής μας η συμμετοχή στην εν λόγω εκδήλωση είναι πολύ μεγάλη , περί των 300 μελών περίπου και το ξενοδοχείο "Βέρμιο" σε συνεργασία με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης έχει συνδράμει σημαντικά ώστε να προωθηθούν όλοι αυτοί οι καλεσμένοι σε τέσσερα ακόμη ξενοδοχεία της περιοχής μας, στηρίζοντας έτσι και  άλλα τουριστικά καταλύματα στην πόλη της Νάουσας.
Λαμβάνοντας υπόψη την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση στο αντίστοιχο event, καθώς και το γεγονός ότι ενισχύεται η τουριστική και πολιτιστική προβολή της περιοχής μας , ευελπιστούμε και στη δική σας βοήθεια και υποστήριξη.

Πληροφορίες σχετικά με το event θα βρείτε στο δικτυακό τόπο ( http://www.salsabook.net ).
Υπέθυνος επικοινωνίας "Salsa y Sueno"  : κ. Τάσος Ξενάκης , τηλ. 6941470620, 6979989881

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου