Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

OI ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ!!

Τελικά φαίνεται πως οι βουλευτές μας,αφού πήγαν και χειροκρότησαν τον Ραγκούση την Παρασκευή, συνοδευόμενοι από το δημοτικό μας επιτελείο, αναπαύτηκαν κατόπιν τον ύπνο του...αδίκου!! Οι αλητείες της κυβέρνησης και των υπουργών της ενάντια στη δημόσια εκπαίδευση και τα παιδιά μας δεν τους συγκινούν; Ξέρετα πόσα χρήματα έπαιρνε πέρσι ο (παλιός) δήμος Νάουσας για την πρώτη δόση κάλυψης των λειτουργικών δαπανών των σχολείων του
δήμου ( Νάουσα, Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι;) .Εκατόν δέκα χιλιάδες ευρώ. Ξέρετε πόσα πήρε φέτος για την αντίστοιχη δόση, με διπλάσιο αριθμό σχολείων, γυμνασίων και λυκείων ( 58 στον αριθμό); Εκατόν δέκα οκτώ χιλιάδες!!! Αντί για διακόσιες σαράντα χιλιάδες ευρώ!! Οι άνθρωποι είναι  δυτικότροποι γελωτοποιοί. Ρε δε ντρέπεστε καθόλου. Πώς θα συντηρηθούν όλα τα σχολεία με τα μισά χρήματα; Θα φέρνουν τα παιδιά ξύλα από το σπίτι τους; Χαρτί υγείας, υλικό για τις εργασίες τους;  Αίσχος κύριοι βουλευτές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσετε, αντί να χαριεντίζεστε με την Τζάκρη και τον Ραγκούση; Περιμένουμε!!

1 σχόλιο:

  1. Μεθοδεύεται και το κλείσιμο της Πανεπιστημιακής Σχολής;;
    http://www.maknews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5006:2011-02-10-06-05-18&catid=1:imathia&Itemid=59

    ΑπάντησηΔιαγραφή