Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΣΙ...ΠΑΡΚΑΡΕΙ Η ΝΑΟΥΣΑΑΑΑΑ!!

Το σλόγκαν είναι ένα κυρίες και κύριοι ιχηδες! Έτσι...παρκάρει η Νάουσα. Φυσικά δεν είμαστε ακόμη προχωρημένοι, αφού στη
Θεσσαλονίκη έχουν φθάσει σε τριπλοσειρές.Άντε και στα δικά μας(χωρίς φυσικά τα κενά στην πρώτη σειρά που μας χαλάνε,βρε αδερφέ!!)

3 σχόλια:

  1. Κ. θόδωρε
    Θα σας πρότεινα να αναρτάτε καθημερινά φωτογραφίες από την χαώδη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πόλης και ιδίως από τον χώρο σταθμευσης των ΑΜΕΑ ακριβώς απέναντι από το σπίτι σας,μήπως και ντραπεί κανένας και διορθωθεί ιδίως σε εκείνο το σημείο η ντροπή αυτή για την πόλη μας
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιμότατοι οι κύριοι! Μην τους κατηγορείς αδίκως κε Θόδορε! Δεν πάρκαραν στον απαγορευμένο χώρο. Εκτός είναι και ποιος τους χε... αυτούς που θα ζοριστούν από το διπλοπαρκάρισμά τους...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Δημοσίευση οχημάτων με αριθμούς κυκλοφορίας απαγορεύεται. Οι εν λόγω κύριοι μπορούν να προβούν σε μηνύσεις.. Απλά μία σύσταση/παρατήρηση.
    2) Να στιλιτεύσεται και τους καταστηματάρχες που παρκάρουν έξω από τα μαγαζιά τους καφάσια/φορητές ζαρντινιέρες/απαγορευτικά δια τους άλλους πολίτες ώστε να μπορούν να παρκάρουν αυτοί τις BMW και τα AUDI τους.
    3) Έχει παρατηρηθεί ότι τις ώρες αιχμής πολλά, σήμερα ήταν 2-3 για την ακρίβεια, ημιφορτηγά παρκάρουν στο Τουκάν καφέ απ'έξω εμποδίζοντας πεζούς - σήμερα ένας με αναπηρικό αμαξίδιο δεν μπορούσε να περάσει απέναντι - και κυκλοφορία. Καλό είναι οι κ. Καταστηματάρχες να φροντίζουν για την τροφοδοσία τους άλλες ώρες που δεν εμποδίζουν.
    4) Οι κ. Ταξιντζήδες κλείνουν / διπλοπαρκάρουν στην πλατεία αλλά και στον Άγιο Μηνά μπροστά. Καλό είναι να φροντίζουν να στελεχώνουν και τις άλλες πιάτσες που υπάρχουν. Τα "γαιδούρια" που δυστυχώς καταλαμβάνουν τις θέσεις των αγαπητών αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ θα παραμείνουν εκεί, το θέμα είναι όμως να μην την αράζουν και αυτοί εκεί έτσι για σπάσιμο!

    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή