Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο ...."ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ!!ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΙΛΙΓΚΟΥΝΑΣ


Στην πρωινή εκπομπή του MEGA εμφανίστηκε ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ. Ο κύριος αυτός είναι συνταξιούχος, πρώην αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας με παχυλή σύνταξη και παχυλή αποζημίωση. Ο εν λόγω κύριος ήταν προκλητικότατος. Σε ερώτηση αν πρέπει να πουλήσουμε και το νερό που πίνουμε, απάντησε ΝΑΙ , ΠΡΕΠΕΙ. Και τόνισε ότι όποιος μπορεί να αγοράσει νερό καλώς, όποιος δεν μπορεί να μην πιεί.
            Βέβαια για πρώτη φορά Καμπουράκης και Οικονομέας λειτούργησαν σαν
δημοσιογράφοι και του είπαν ότι προκαλεί τον Ελληνικό λαό και αυτά που λέει δεν γίνονται ούτε στις Μπανανίες. Κάποιος πρέπει να του θυμίσει ότι για το σημερινό χάλι της Ελλάδας φταίει το σινάφι του οι Τραπεζίτες οι οποίοι λειτούργησαν και λειτουργούν σαν τοκογλύφοι. Και το κυριότερο , για αυτήν την κατάσταση φταίει το ΕΠΙΣΗΣ σινάφι του οι οικονομολόγοι οι οποίοι στα βιογραφικά τους έχουν βαριά χαρτιά αλλά στην πράξη βούλιαξαν την οικονομία με την ανικανότητα τους. Αν θέλουν λεφτά ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ, υπάρχουν 65 δις Ευρώ βεβαιωθέντες αλλά μη εισπραχθέντες φόροι, 30 δις Ευρώ είναι οι φόροι που δεν αποδίδονται κάθε χρόνο στον κρατικό προϋπολογισμό, 6,5 δις Ευρώ είναι ο Φ.Π.Α. που εισπράττεται και δεν αποδίδεται και περίπου 8,5 δις Ευρώ είναι οι εισφορές που δεν αποδίδονται στο ΙΚΑ .
            Αυτά για να σταματήσει το καλαμπούρι που μας σερβίρουν κάθε μέρα τα ΜΜΕ ότι για ΟΛΑ φταίνε οι μισθοί και οι συντάξεις.

Αστέριος Σιλιγκούνας


Υ.Γ.1 Ο δε κύριος Γενηματάς είναι γνωστός ακόμη και στην Ευρώπη για τις ακραίες έως φασιστικές του απόψεις σε οικονομικά και κοινωνικά θέματα.

Υ.Γ.2 Τον κυριο αυτό μπορούμε να τον κατατάξουμε στους οικονομικούς δολοφόνους. (βλέπε σχετικό ντοκιμαντέρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου