Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΣΙ "ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ; ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟ "ΚΛΕΙΣΤΟ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!

 Αν πάνε  οι αθλητές του χάντμπολ του "Ζαφειράκη" π.χ στην Αθήνα να παίξουν και πούνε στους συναθλητές τους σε μια ομάδα της Α1 ( για Α1 μιλάμε κύριοι της δημοτικής αρχής και αγαπητέ κύριε Βασίλη Τζώρτζη με τη διπλά σας ιδιότητα, ως πρόεδρος του "Ζαφ" και ως πρόεδρος του δημοτικού οργανισμού που έχει στην ευθύνη του το ΔΑΚ) ότι δεν έχουν στις προπονήσεις θέρμανση , ενώ ντους κάνουν...σπίτι τους, θα γίνουμε ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!
Θα μου πείτε στενά είναι τα οικονομικά! Και άντε καλά οι
εκατοντάδες αθλητές που είναι στα παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα και προπονούνται στο κλειστό. Τους παίκτες του "Ζαφ" που παίζουν απλήρωτοι για να τιμήσουν την ομάδα και την πόλη στα σαλόνια της Α1 γιατί δεν τους σέβεστε; Και αν δεν έχει πετρέλαιο, δεν θα μπορούσατε να περάσετε ταχυθερμοσίφωνες στα ντους; Τόσο δύσκολο είναι να σκεφτείτε λύσεις; Βάλτε ένα ξυλολέβητα στο κλειστό, ο δήμος είναι ιδιοκτήτης χιλιάδων στρεμμάτων δάσους, λύση υπάρχει. Αρκεί να κινηθείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Τα παιδιά μας δεν αξίζουν τέτοιας τύχης. Να δοξάζουν την πόλη και εμείς να τους αφήνουμε στο ψοφόκρυο( τέτοιο ψοφόκρυο υπήρχε στην αίθουσα των αποδυτηρίων της εφηβικής μας ομάδας του "Ζαφ" που βγάλαμε τη φωτογραφία) ενώ τα ντους  έκαναν μόνο για....Ινδό φακίρη που έχει πέσει σε έκσταση!! Δήμαρχε και Βασίλη κάντε κάτι. Για αυτό άλλωστε σας τίμησε ο λαός της Νάουσας. Για τα δύσκολα και όχι για τα εύκολα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου