Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΝΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!

Ένας εκπληκτικός αγώνας χθες το μεσημέρι στο  Κλειστό Γυμναστήριο της Νάουσας, μεταξύ των πιτσιρικάδων του  "Ζαφειράκη" και του "Φιλίππου". Δυο από τις καλύτερες ομάδες της χώρας μας, με το σκορ ισόπαλο (22-22). Διαφήμισαν το άθλημα οι παιχταράδες μας. Ποια ήταν η αμοιβή τους; Για πρώτη φορά στα χρονικά του κλειστού δεν κάνανε ντους  οι μικροί μας παίκτες, αφού πετρέλαιο...πάπαλα!!  Τι γίνεται κύριοι υπεύθυνοι του ΔΑΚ; Έτσι τιμάμε τους μικρούς μας ήρωες, που
πολλές φορές έκαναν γνωστή τη Νάουσα στο πανελλήνιο; Και καλά τους θεατές που ψιλοψόφησαν από το κρύο στη σάλα ( την άλλη φορά να φροντίσετε, ελλείψει πετρελαίου να βάλετε καμιά ξυλόσομπα ή και μαγκάλια περιμετρικά του παρκέ!!) αλλά τα παιδιά χωρίς να πλυθούν; Πού είμαστε στην...Ουγκάντα; Θα μου πείτε εκεί δεν έχουν ανάγκη, ρίχνουν καμιά βουτιά στο ποτάμι, ζέστη κάνει. Εδώ που θα πέσουν τα παιδιά,στο ...¨"γαλάζιο" με τέτοιο κρύο; Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί και στον αθλητισμό μας, ελέω Μνημονίου. Να τους χαιρόμαστε τους συντρόφους  κυβερνήτες μας λοιπόν. Μπράβο και στους βουλευτές μας. Ας συνεχίσουν έτσι και ας μην αντιδρούν καθόλου. Την επόμενη φορά να σβήσουν και τα φώτα και να παίξουν με ...γκαζόλαμπες!! Ρε σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου