Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΡΑΙΝΟΣΚΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ. "ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ"

Για την πρωτοβουλία της υφυπουργού κ. Τζάκρη που "έπεισε" τον ΟΣΕ να βάλει έναν( αποκλειστικό) συρμό 3 βαγονιών, με την επωνυμία "ΤΡΑΙΝΟΣΚΙ", που κάθε Κυριακή θα εκτελεί δρομολόγιο (δυο φορές) Θεσσαλονίκη- Άρνισσα και από κει με λεωφορεία θα μεταφέρει σκιέρ στο χιονοδρομικό του Καιμάκτσαλαν γράψαμε χθες. υπογραμμίζοντας ότι οι πολιτικοί του νομού μας ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ!! Σήμερα επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Χρήστο Παππά, ο οποίος μας είπε πολλά και ενδιαφέροντα για την αντίστοιχη πρωτοβουλία, που έλαβε ως πρόεδρος της ΔΕΤΑΒ και του Χιονοδρομικού πριν από
5 χρόνια( επί κυβερνήσεως ΝΔ που και τότε οι ομόλογοι πολιτικοί της στην Ημαθία ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ...ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ) να ζητήσει από τη διοίκηση του ΟΣΕ ( υπεύθυνος για τη Μακεδονία ο κ. Λάτσιος) τη δημιουργία γραμμής με την επωνυμία "ΠΗΓΑΔΙΑ SKITRAIN"  που τις Κυριακές θα εκτελούσε αντίστοιχα δρομολόγια και με λεωφορεία θα μετέφερε τους σκιέρ στα "Πηγάδια". Το πρόβλημα ήταν ( άκουσον, άκουσον σε μια χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς με την τεχνολογία της...Siemens) ότι δεν υπήρχε, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, ώστε να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι πόσοι θα αποβιβαστούν στο Σταθμό, για να ναυλωθούν αντίστοιχα λεωφορεία , που θα τους μετέφεραν στο χιονοδρομικό. Ο κ. Παππάς μας είπε μάλιστα ότι δεν ζητούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δρομολόγιο που πέτυχε η κ. Τζάκρη( ακούτε σύντροφε Σιδηρόπουλε. Γικόνογλου και Τόλκα πως η υπουργός σας λειτουργεί ως υπουργός Πέλλας και όχι Μακεδονίας;;;;;) αλλά το δρομολόγιο της γραμμής. Απ΄ ότι μας είπε ο κ. Παππάς, επικοινώνησε με το σημερινό υπεύθυνο του ΟΣΕ κ. Τόλη που του είπε πως ενδιαφέρει τον οργανισμό το τραίνο να σταματά στο Σ.Σ Νάουσας, δίνοντας την ευκαιρία και σε σκιέρ που θέλουν να επισκεφθούν το χιονοδρομικό μας, γρήγορα και οικονομικά, την ίδια δυνατότητα. Περιμένουμε την ΑΜΕΣΗ αντίδραση των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στο αίτημα του κ. Παππά. Περιμένουμε να δούμε και την αντίδραση της διοίκησης του χιονοδρομικού του Σελίου. Δεν μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και σταθμά, μόνο επειδή η κ.Τζάκρη είναι υπουργός. Και κάτι τελευταίο. Καλό θα είναι ο φίλος κ. Παππάς να πάρει το δήμαρχο και να επισκεφθούν το Σιδηροδρομικό Σταθμό Νάουσας. Θα δουν στα εγκαταλειμμένα κτίρια του Σταθμού να έχουν εγκατασταθεί δεκάδες Βούλγαροι  τσιγγάνοι (παρανόμως φυσικά) και από ότι μας μετέφεραν δεν τολμά κανείς να αφήσει αμάξι, ειδικά το βράδυ, αφού η διάρρηξη είναι σίγουρη!! Επίσης οφείλει ο φίλος μου ο Βαδόλας να καθαρίσει το αυλάκι του ΤΟΕΒ, στο μέρος που παρκάρουν οι νταλίκες, (άλλο και αυτό πάλι κάναμε δωρεάν χώρο στην είσοδο της πόλης για να τον βρωμίζουν οι ξένοι νταλικέρηδες ) γιατί είναι εστία μολύνσεως .Είδαμε μέσα τα...πάντα Μανώλη. Φανταστείτε να έρθουν οι σκιερ με το τραίνο και να απολαύσουν το ...μεγαλείο τούτο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου