Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τεράστια επένδυση σε συνεργασία με την ΚΕΔ στο Καιμακτσαλάν! Απόλυτα άνισες επιδοτήσεις του κράτους, σε σχέση με τα δύο χιονοδρομικά της Ημαθίας!


Ιδιαίτερα φιλόδοξα είναι τα σχέδια της ΚΕΔ για το δεύτερο από τα ωριμότερα ακίνητα- φιλέτα του Ελληνικού Δημοσίου που είναι το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν και η περιβάλλουσα αυτό περιοχή, συνολικής έκτασης 16.900  στρεμμάτων. Η περιοχή διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία τουριστικών υποδομών οι οποίες θα προσελκύουν τουρίστες με γερά πορτοφόλια από όλον τον κόσμο και μάλιστα καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους. Το χιονοδρομικό κέντρο
είναι το ψηλότερο της Ελλάδας και η διάρκεια παραμονής του χιονιού είναι μεγάλη ενώ δίπλα βρίσκεται η λίμνη Βεγορίτιδα στην οποία σχεδιάζεται να δημιουργηθούν ναυταθλητικές εγκαταστάσεις. Στην περιοχή σχεδιάζεται ακόμη η δημιουργία πίστας 1.000 μέτρων στην οποία θα μπορούν να προσγειώνονται ελαφρά αεροσκάφη μεταφέροντας τουρίστες από περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.( tanea.gr)

Το έχουμε δηλώσει επανειλημμένως. Οιβουλευτές στην Ημαθία, κοιμούνται με τα τσαρούχια και το μόνο που κάνουν είναι να μαλώνουν για την καρέκλα και την κουτάλα. Αντίθετα η  Τζάκρη στην Πέλλα δουλεύει , όπως δούλευε και επί Σημίτη ο Πασχαλίδης. Η επένδυση αυτή είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα δημιουργήσει συνθήκες απόλυτου μη υγιούς ανταγωνισμού για τα Πηγάδια και το Σέλι. Τι να πούμε βέβαια όταν για απλά πράγματα, όπως το ΙΕΚ στη Σκύδρα η Τζάκρη έβαλε βέτο και επανήλθε, ενώ στη Νάουσα οι...σύντροφοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται!! Ξυπνήστε ρεεεε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου