Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Νάουσα και πασών των...γαλαξιών!!











Σκοτούρες, οικονομικά προβλήματα, ανεργία, τα παιδιά μας φεύγουν απ΄την πόλη. Και όμως η Νάουσα παραμένει πάντοτε στην καρδιά μας. Είναι ιδανικός τόπος για να ζεις. Πνιγμένη στο πράσινο και το νερό, με μηδαμινή εγκληματικότητα, μπορείς να περπατήσεις από τον ΑγιαΝικόλα μέχρι το Πάρκο στις 3 το βράδυ χωρίς να φοβάσαι. Νάουσα η πόλη μας. Νάουσα ένας υπέροχος τόπος να ζεις. Αν κάποια στιγμή ξυπνήσουν και οι πολιτικοί μας και αποφασίσουν να αξιοποιήσουν τουριστικά τα πλεονεκτήματα μας, τότε είναι σίγουρο ότι η πόλη μας θα ξαναπάρει την αίγλη που είχε πριν  από λίγες δεκαετίες.

10 σχόλια:

  1. Οι φωτογραφίες Θόδωρε μου αποδεικνύουν το αυτονόητο. Οτι η πανέμορφη πόλη μας με τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα δεν θα έπρεπε να μεμψιμοιρεί, ούτε να μιζεριάζει...Βαλάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη η φωτογραφια στο στραβο τον πλατανο καλο και το κορμι πατριωτη μα οι σακουλες απο τα σκουπιδια τα χαλαν ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαλάντη μου η πόλη είναι πανέμορφη. Τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα γνωστά. Η τελευταία όμως μεγαλόπνοη επένδυση έγινε την δεκαετία του ...1960 με τον αείμνηστο Φιλώτα Κόκκινο, όταν ο οραματισμός του δημιούργησε το Πάρκο και τις Τεχνικές Σχολές.Από τότε η μιζέρια των ...προοδευτικών και μη μας πάει πίσω, δυστυχώς. Για την φωτό στον πλάτανο, έχεις δίκαιο πατριώτη. Νάουσα, το ...κορμί και το σκουπιδαριό των περιοίκων πάει σύννεφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέτε ρε παιδιά , τι τουριστική ανάπτυξή . Δηλαδή ονειρεύεστε, να γίνουν τα παιδιά μας γκαρσόνια και αχθοφόροι τουριστών?
    Που είναι η φαντασία και η επιχειρηματικότητα να μας κάνει ανταγωνιστικούς σε παραγωγικούς και τεχνολογικούς τομείς?
    Αλλά τέτοιες ιδέες και τέτοια μυαλά έχετε και σας κοροϊδεύουν οι Καραμπατζοί και οι Παναήλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά προσπαθώ να αναλογιστώ αν μας εκπροσωπεί ως πόλη αυτή η τραγελαφική θεώρηση, ότι η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας ισούται με το να γίνουν γκαρσόνια και ...αχθοφόροι οι νεαροί μας γόνοι!
    Δηλαδή τώρα όλα τα παιδιά της πόλης που πηγαίνουν σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας για να εργαστούν είναι χαμάληδες και δούλοι;
    Αντιπαρέρχομαι τις γραφικότητες.Όσον αφορά τον φίλο αναγνώστη που θεωρεί ότι έχει υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης και ότι εμάς μας κοροιδεύει ο Καραμπατζός και η Ίλια στη διάθεσή του το blog για να μας αναπτύξει τη δική του φαντασία για το επιχειρείν της πόλης σε παραγωγικούς και τεχνολογικούς τομείς. Μακάρι να τα καταφέρει ώστε να γίνουμε σίλικον βάλευ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς θεου, μην τυχον και τα παιδια μας βγουν στο μεροκαματο!!! αν ειναι δυνατον να δουλευουν για το μισθο του σερβιτορου!!!! η ναουσα εδω και χρονια βγαζει μονο επιστημονες, διευθυντες, επιχειρηματιες και εισοδηματιες!!!! δυστυχως ομως για καθε εναν διεθυντη πρεπει να υπαρχει τουλαχιστον ενας υπαλληλος, αρα οι μισοι πρεπει να ζησουν με μισθο!!!! εκτος αν θελετε να χρεωθουμε ακομα περισσοτερο και να χτισουμε και την αλλη μιση αλβανια!!!! απο ποτε εγινε ντροπη το μεροκαματο δηλαδη? ωραιες αντιληψεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ φίλε σου μίλησα για φαντασία και επιχειρηματικότητα και εσύ ειρωνεύτηκες μιλώντας για διευθυντές.
    Η ειρωνεία είναι κακό πράγμα, γιατί είναι κοροϊδία με υπονοούμενο το ότι είσαι εξυπνότερος,γεγονός που δεν συνάδει με τα λεγόμενα σου.
    Φίλε Θόδωρε αυτή η μανία με τη φιλολογία περί τουριστικής ανάπτυξής ΙΣΟΎΤΑΙ με μαθηματική ακρίβειά με τους αχθοφόρους και τα γκαρσόνια . Δίνει το σύνθημα σε μια ολόκληρη γενιά να τα γράψει όλα στα παπαρια της και να περιμένει να κάνει βολικό καιρό για να "ερθει το δολλαριο".
    Η ζωή θέλει στρατηγική , η πρόοδος απαιτεί νέες τεχνολογίες νέους ανθρώπους νέα μυαλά για ΝΕΟΥΣ ορίζοντές.
    Αλλιώς θα μας φταίει παντα η ελλιπής χρηματοδότηση , το κράτος των Αθηνών τα λαμόγια ........... Αλλα δεν πειράζει , εδώ στην Νάουσα ,οπως λεει και η αφίσα της αποκριάς,η παράδοσή είναι τρόπος ζωης. Που ξέρεις μπορει στο τέλος να τρώμε για μεσημέρι τις μάσκες από τις Μπουλες.
    Γεια και χαρά σας και μην πολυανχωνεστε αν πρέπει να υποστηρίξετε την Ιλια ή τον Καραμπατζο , και οι δυο τα ίδια σκ... ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο για το Σίλικον Βάλεϋ ψαξε να δεις τι ήτανε εκει πριν να γίνει Σίλικον Βάλεϋ , κανε ένα θεμα στο μπλογκ σου και προσπαθησε να εμπνευσεις αντι να μας παραθετεις το βιογραφικο της Ιλιας με τις καντηλες και τα αγαπημενα της τροπαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .... μου φαινεται οτι ζουμε σε διαφορετικη Ναουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ναουσα ειναι ενας καταπληκτικος τοπος , αλλα δυδτυχως του εχει κανει καταληψη ενα κοπαδι απο ζωα.
    Ειναι οι Ναουσαιοι , τα χαρακτηριστικα των οποιων θα σας παραθεσω στο μελλον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή