Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Υπερψηφίστηκε ο ασφαλιστικός μεσαίωνας από τη κυβέρνηση. Διαδηλώσεις στο Σύνταγμα

Τώρα στο Σύνταγμα! Όταν χιλιάδες εργαζόμενοι βροντοφωνάζουν “Να καεί το μπ@@@ η βουλή”, επιλέγεις…



…με τους εργαζόμενους ή με το ΔΝΤ.
Και… είναι απλοί εργαζόμενοι, δεν έχουν σχέση με «αναρχικούς» και «κομμουνιστάς»…

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Αυτά γίνονται αυτή την ώρα στον κλεινόν άστυ. Το σοσιαλνεοφιλελεύθερο βέβαια νομοσχέδιο της κυβέρνησης ψηφίστηκε επί της αρχής. Στην ονομαστική ψηφοφορία μάλιστα υπέρ ψήφισαν οι 157 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ( που καιρός τώρα να χάσουν την θεσούλα τους  όλοι όσοι διατυμπάνιζαν ότι θα ξεκινήσουν νέο ...ανένδοτο, π.χ ο Κουρουμπλής!) και φυσικά των εξαπτερύγων της κυβέρνησης κ. Θεοδώρας Μπακογιάννη -Μητσοτάκη( μες τον Ιούλη Ντόρα τόλμησες και συ την υπέρβαση. Θυμήθηκες φαίνεται τα Ιουλιανά του μπαμπά σου) και του  γίγαντα ...Κώστα Κιλτίδη ( του υπουργού ντε που πέρσι έστειλε , με το...στόμα, τις κονσέρβες στη Ρωσία). "Παρών" δήλωσαν οι ανεξάρτητοι Οικονόμου και Δημαράς, ενώ το καταψήφισαν οι υπόλοιποι( τι έπαθε το ΛΑΟΣ κυρ Γιώργο μας, πάει αντίθετα με το Μητσοτακαίικο;)
Αυτά και να τους χαιρόμαστε τους τρεις βουλευτές μας που υπερψήφισαν τον ασφαλιστικό μεσαίωνα. Να τους χαιρόμαστε που μείωσαν τις συντάξεις των πατεράδων μας. Να τους χαιρόμαστε που έκοψαν τους μισθούς της γενιάς των 700 ευρώ.
Και άμα τους δείτε από κοντά, έχουν χαθεί βέβαια εδώ και μήνες, να τους πείτε ευχαριστούμε κύριοι βολευτές που φροντίζετε για το καλό μααας!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου