Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Αποκλείεται κάθε αντίδραση; Του Δημήτρη Γαλουτζή

Όλοι είμαστε υπεύθυνοι και συν τω χρόνω ανεύθυνοι .

Πρώτον διότι , μετά διακόσια χρόνια από την εικονική απελευθέρωση ,λογικά από τους Τούρκους , αλλά σκλαβωμένοι από τους Ευρωπαίους της κάθε εποχής μέχρι σήμερα αλλά και στο μακρύ μέλλον.

Οπότε μπορώ με
βεβαιότητα να πω ότι η μαλθακότητα είναι πλέον στα γονίδια μας.

Η φιλοσοφημένη φοβία κρύβεται στον οχαδερφισμό μας .

Η δυναμικές αντιδράσεις πχ ( Απεργίες ,Διαδηλώσεις ,Καταλήψεις) έχουν αποδειχθεί με τον τρόπο που γίνονται , ως ένα μέσον που εξυπηρετεί παράπλευρα συμφέροντα ορισμένων . Χρόνια τώρα δεν έχουν φέρει αποτελέσματα .

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν κατακτήσει τίποτε . Όσα αποκτούν με τους συγκεκριμένους αγώνες τα χάνουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο από τις πιο σύγχρονες πολιτικές.

Το παιχνίδι παίζεται χρώμα και κόμμα από θεωρίες που έχουν φτιαχτεί ώστε το κόμμα να έχει χρώμα και ελπίδα για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ,έτσι απλά να τον φανατίσει στην κάλπη .

Κάλπη σημαίνει άσκηση δημοκρατικού δικαιώματος, ελευθερίας ,ισοπολιτείας και απαίτησης του πολίτη για κυβέρνηση που του αρμόζει .

Τι βγάζει από μέσα της η κάλπη ,τώρα με τα ηλεκτρονικά και το διαδίκτυο κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα μόνο η singular ανακοινώνει την νέα κυβέρνηση.

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται τα κόμματα . Στην αρχή είναι ονειροπόλα με αρκετό δέλεαρ για τους απελπισμένους και τους καιροσκόπους , βάζουν μπόλικο τυρί στην φάκα .

Όταν γίνουν κυβέρνηση ,καμμιά φορά με την σειρά τους ,τότε οι μάσκες πέφτουν και αρχίζει η γνωστή ιστορία .

Νόμοι ,νομοσχέδια ,διατάγματα υπουργικά ,προεδρικά και τα τοιαύτα , που σκοπό έχουν την υποδούλωση ,την εξαθλίωση ,τον μηδενισμό και πάλι από την αρχή (Διαδηλώσεις ,απεργίες, καταλήψεις) .

Η εργατική τάξη παρασύρεται διαρκώς από ορισμένους τσαρλατάνους συνδικαλιστές ,διεκδικώντας διαχρονικά και ατέρμονα τα αυτονόητα εργασιακά τους δικαιώματα .

 Οι εργαζόμενοι και οι ευπαθείς ομάδες είπαμε τι κάνουν και τι πετυχαίνουν . Οι γραβατωμένοι γιάπηδες επιστήμονες , (Δικαστικοί, Πανεπιστημιακοί ,Εκπαιδευτικοί ,Γραμματείς και Φαρισαίοι , Δημόσιας τάξης ) αυτοί γιατί δεν αντιδρούν μιας και έχουν την γνώση του τι συμβαίνει σήμερα αλλά και τι θα γίνει αύριο;

Η ποιότητα των σκέψεων μας, τα πραγματικά μας πιστεύω και οι πράξεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας. Όταν είσαι πορτοκάλι, χυμό πορτοκαλιού θα βγάλεις. Αυτό που είμαστε , αυτό παράγουμε. Αυτός είναι ο νόμος της κοινωνίας ,αυτούς ψηφίζουμε αυτοί πάνω- κάτω μας κυβερνούν .

Οι αλλαγές δεν είναι εύκολες αλλά είναι εφικτές όταν τις πιστεύουμε και δρούμε αποφασιστικά. Χρειάζεται πλάνο, στρατηγικές, υπομονή, θάρρος. Χρειάζεται πίστη, ισχυρό γιατί, όραμα και πειθαρχεία. Χρειάζεται κόπο και τρόπο.

Η επιτυχία και η ευτυχία δεν είναι θέμα τύχης. Την τύχη μας μπορούμε να την φτιάξουμε όταν αναλάβουμε την πλήρη ευθύνη της ζωής μας.

Μην υπνωτιζόμαστε με την καθημερινότητα και την διατροφική ενημερότητα που μας ταΐζουν κουτόχορτο και μας αποχαυνώνουν .

Δεν είναι δυνατόν να έρχονται οι μεν να σβήσουν τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο και με προσχήματα να μας κυβερνούν με ανθελληνικό τρόπο και την χειρότερη μνημονιακή καταιγίδα . Είναι μεγάλη προδοσία , ήταν στημένη παγίδα . Είχαν αφίσα την Ελπίδα ,να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω . Ο πρωθυπουργός δεν είχε το θάρρος να πει την αλήθεια στους Έλληνες, όσο πικρή και αν ήταν, αποκαλύπτοντας τους με ειλικρίνεια όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, είναι ασφαλώς ασυγχώρητο – ενώ εάν δεν διορθώσει το λάθος του, έστω καθυστερημένα, θα το πληρώσει πάρα πολύ ακριβά τόσο ο ίδιος, όσο και η πατρίδα μας.

Εάν το διορθώσει, τότε θα καταλάβουμε επιτέλους ποιος είναι ο αληθινός εχθρός, καθώς επίσης πότε και πώς θα θα πολεμήσουμε – οπότε είμαστε σίγουροι πως μπορεί μεν να χάσαμε κάποιες μάχες, αλλά θα κερδίζαμε τον πόλεμο, όσο και αν μας κόστιζε.

 Τι μπορεί αλήθεια να είναι πιο ακριβό για ένα κράτος από την απώλεια της εθνικής του κυριαρχίας, από τους εξευτελισμούς που υφίσταται, από τη ντροπή, από τη λεηλασία και από την εξαθλίωση του;

 Απολύτως τίποτα.

 Αντί αυτού πούλησαν για μια καρέκλα την ελπίδα και ζούμε τον χειρότερο Γολγοθά .

Ήταν για μένα γνωστό και το αναφέρω στο βιβλίο μου «ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΔΑΚΡΥ Η ΕΛΛΑΔΑ» ,όμως δεν είναι ποιός καταλαβαίνει ,ποιός ξέρει και ποιός δεν ξέρει , το θέμα είναι πως θα ξεμπλέξουμε από την κινούμενη άμμο που μας έριξαν .

Το θράσος της Νέας Δημοκρατίας είναι απύθμενο θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα ,με τις επιταγές της τρόικας και των μνημονίων . Όχι βέβαια ότι οι Συριζαίοι δεν το κάνουν !!! Αυτοί σαν πειθήνια όργανα θα πωλούν την χώρα για τα 99 επόμενα χρόνια , αυτό δεν το είχαν κάνει ούτε οι Τούρκοι .

Ο σκοπός είναι ο λαός να συνέλθει από τ’ απανωτά χαστούκια ,να σηκωθεί και να κάνει λευκή απεργία ,άρνηση εργασίας, να μην φύγει από τους δρόμους μέχρι να ξεκουμπιστούν όλοι από τα κομματικά τους κάστρα .

Να διαλέξουμε ανθρώπους με πίστη και τόλμη να μας βγάλουν από τις Ενώσεις και τις ψευτοσυμμαχίες και να πορευτούμε μόνοι με μοντέλο την ελευθερία την δημοκρατία όπως την γέννησε ο ελεύθερος νους. Ο φόβος και η προπαγάνδα είναι σε καθημερινή βάση . Η εναλλακτική λύση για εθνικό νόμισμα θα πάει στην εξεταστική της βουλής, είναι προδοσία και τιμωρείται λένε τα καθάρματα και οι ευρωπαίοι . Βγάλτε συμπέρασμα τι τρομοκρατία επικρατεί και πως μας παραμυθιάζουν.

Η Ελλάδα είναι η χώρα που έχει τα πάντα , εξ ου και ο λόγος που την σκλαβώνουν και την απομυζούν οι πάντες. Κανένα νόμισμα εντός της Ευρώπης δεν θα μας σώσει , εκτός από το εθνικό μας νόμισμα.

Φταίει ο Ελληνικός λαός που δέχθηκε χρόνια τώρα την προπαγάνδα της καλοπέρασης , της εσωστρέφειας ,της άδικης αξιολόγησης και της στρεβλής δυτικής κουλτούρας .

Είναι δύσκολο να συνέλθουμε αλλά υπάρχει τρόπος και χρόνος να ελευθερωθούμε.

Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία , μακάρι να σβήσει γρήγορα η ελπίδα των Ευρωαμερικάνων και των ντόπιων δουλικών τους ,που μας θέλουν σκλάβους για πάντα.



Γαλουτζής Δημήτρης

Κάτοικος Γιαννακοχωρίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου