Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η επιστροφή στο παρελθόν της ΝΔ και το ώριμο φρούτο των... τριών (εδρών κατά τους ευφάνταστους πολιτευτές της)

Παρατηρούμε με ενδιαφέρον την ονοματολογία στη ΝΔ στην Ημαθία. Τέως βουλευτές, που πλησιάζουν τα 70, τέως δήμαρχοι που πάτωσαν στη βουλευτική τους υποψηφιότητα. Νυν... κουμπάροι που αυτοκλειδώνονται σε μια λογική εντυπωσιασμού (μάλλον του περιβάλλοντός τους!!) και μια σειρά άλλων νεο-όψιμων μνηστήρων της νεοδημοκρατικής βουλευτικής υποψηφιότητας. Σημεία των καιρών θα πει κανείς, αφού όλοι περιμένουν στις ερχόμενες εκλογές να πέσει το ώριμο φρούτο των τριών εδρών, για να εισέλθουν θριαμβευτικά ή δια σπόντας την πόρτα των βουλευτικών εδράνων!!! Η λογική των τριών φυσικά επιδέχεται και άλλες ερμηνείες -και ο νοών νοείτω. Επιστροφή στο...
απόλυτο παρελθόν η επιχειρούμενη ονοματολογία. Η οποία φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα των λύσεων που απαιτούν οι Ημαθιώτες ψηφοφόροι από τον Αντώνη Σαμαρά. Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαιδρότητας, που επιχειρούν να ανασύρουν όσοι μελάνιασαν χέρια και πόδια του κ. Σαμαρά στη Σουμελά για να βγουν τη φωτογραφία πλάι του. Την ίδια φαιδρότητα αναπέμπουν όσοι ξεκινούν τον προεκλογικό τους αγώνα από τώρα. Να προσέχουν γιατί ο... Αράπης είναι κοντά!!! Και το μαύρισμα δεν θα βγει εύκολα!

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
    Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ.
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!
    ΟΛΟΣ Ο ΣΥΦΕΡΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΡΕΠΠΑΣ, Η ΑΝΝΑ , Ο ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΙΧΑΛΗ.

    ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ,Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ; ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 250.000 ΕΥΡΩ! ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΣΤΙΜΑΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 'ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ'ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟ.ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΑΛΙ! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_1102.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανείς από αυτούς που ξέρουμε δεν θα είναι υποψήφιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή