Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ. ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ. ΕΝΤΟΝΗ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΩΝ...ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ!!!

 Εντείνεται η  φημολογία που φέρει την  Πελλαία  υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδώρα Τζάκρη να μην παρίσταται αύριο στις εκδηλώσεις μνήμης για την 189η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, εξαιτίας των αντιδράσεων που θα υπάρξουν από τους εργαζομένους της ΕΝΚΛΩ, οι οποίοι  ετοιμάζουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το γεγονός των δυο χρονών κοροϊδίας που υφίστανται από την κυβέρνηση, με τα εργοστάσια να παραμένουν κλειστά και οι ίδιοι απλήρωτοι. Η φημολογία ούτε επιβεβαιώθηκε, αλλά και ούτε διαψεύσθηκε από κύκλους της δημοτικής αρχής Νάουσας. Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο ...κάποιοι να θέλουν να .....θολώσουν τα νερά για να μην γίνουν διαμαρτυρίες στη Νάουσα. Ες αύριον τα
σπουδαία, περί της κυρίας Θεοδώρας, λοιπόν. Αν και ως blog θα στεναχωρηθούμε πολύ αφού η κ. Τζάκρη είναι από τις αγαπημένες μας παρουσίες, στυλιστικά εννοείται πάντοτε, γιατί από πολιτική ας τα να.... πάνεεεεε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου