Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

"ΨΟΦΟΚΡΥΟ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΝΣΕΡΤΩΝ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΟΥΣΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ!

Και μετά λέμε για το ...ελληνικό δημόσιο!! Ψοφόκρυο σήμερα στην αίθουσα των κονσέρτων της Εστίας Μουσών, όπου ο πολιτιστικόςς σύλλογος "Αριστοτέλης" έκοψε τη βασιλόπιτα του, παρουσία του καθηγητή κ. Βρίτσιο, που μας έδειξε και ένα video με μια μοναδική δημιουργία, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Κανείς υπεύθυνος για να διορθωθεί το πρόβλημα, τα φώτα ήταν στον χειρισμό ...όλων μας, το video παρουσιάστηκε από το λαπτοπ  του κ. Κύρου( και αυτός καλός φίλος και υπηρέτης του πολιτισμού της Νάουσας). Και ενώ όλοι είχαμε μείνει με την εδραία πεποίθηση ότι θα ...ξεπαγιάσουμε, ήρθε
ως απομηχανής Θεός ο Παναγιώτης Γιάτσης(εθελοντικά για να εξυπηρετήσει τον κ. Κύρου). Το κλιματιστικό άναψε, και ο φωτισμός ισορρόπησε.  Γιατί τα λέμε αυτά; Ο Παναγιώτης Γιάτσης παραμένει απλήρωτος από το (παλιό) ΔΗΠΟΝ και ο δήμος μας δεν έχει έναν μόνιμο φροντιστή των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων! Δήμαρχε τέτοια παιδιά σαν τον Παναγιώτη τα προσέχουμε για να έχουμε. Για τους αρμοδίους να λειτουργήσει η αίθουσα τι να πούμε; Ζήτω το ελληνικό δημόσιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου