Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Συνεδριάζει έκτακτα σήμερα στις 7 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας

Με τρία θέματα, με το πρώτο να αφορά την έκδοση ψηφίσματος για το "Μακεδονικό" συνεδριάζει έκτακτα σήμερα Παρασκευή 19η Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας: Τα θέματα είναι τα εξής:



Έκδοση ή μη, ψηφίσματος για την ονομασία της πρώην Π.Γ.Δ.Μ.



Έγκριση ή μη, υποβολής πρότασης του Δήμου Νάουσας στα πλαίσια του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ),  ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 03Σ «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)», ο οποίος συγχρηματοδοτείται  από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ», η  Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΑ εξέδωσε πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων προς χρηματοδότηση, προς τους Ενδιάμεσους Δήμους όλης της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και ο Δήμος Νάουσας.

 


Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου : «Συντήρηση κτιριακού συγκροτήματος (Συνεδριακό Κέντρο) Σχολής Αριστοτέλους¨ Αρ. Μελ. 19/2017



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου